SREĆNE VESTI U DOMU MUZIČARA: Bivši zadrugar dobio DETE, emotivna poruka će vas rasplakati!

Autor:

Zadruga

27.07.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje uveliko traje.

RepublikaFoto: Promo foto
Bivši zadrugar dobio dete

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Arsić, poznatiji kao di džej Arsa, odneo je pobedu 2009. godine u rijalitiju "Veliki brat". Arsić je u braku sa manekenkom Sandrom od 2017. godine.

No, na Instagramu su danas usledile srećne vesti, te je Arsa sa svojim pratiocima podelio fotografiju da se njegova voljena danas porodila. Arsić je postao otac treći put, a njihova porodica je bogatija za još jednog člana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

- U vremena ova kada teme nisu baš najsjajnije, ovaj dan ostaje zapisan zlatnim slovima radosti! Imati vas je nešto za šta nijedna ogromna reč nije dovoljna... Moja porodica! Naša ljubav dobila je treću snagu beskonačnosti... Još jedan blagoslov! Hvala kraljice moja! Na tome, što jedino možeš biti ti! Beskrajno na tebe ponosan! Troje nam je rodila. Naš čopor je jači za još jednog Vuka! Hvala ti Bože na još jednom ordenu života! Dobro došao sine! Ma samo nek nas je više, živeli braćo, nema spavanja - napisao je Arsa uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

Mnogobrojne čestitke usledile su ispod fotografije, a di džej je presrećan zbog prinove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading