ZABRANJENA LJUBAV I SMRT SINA POTPUNO SU SLOMILI PEVAČAI! Dok mu je žena gutala tablete on je prevario i ostavio samu u svom bolu! Ceo Balkan priča o tome!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna životna priča popularnog pevača ispreplitana je bolnim životnim iskušenjima.

Foto: youtube.com
Mišo Kovač

Ljubav između poznatog hrvatskog pevača Miše Kovača i Anite Baturine bila je isprepletana brojnim životnim izazovima od samog početka.

Ipak, taman kada su mislili da su pobedili sve nedaće, dogodila se tragija koja im je iz korena promenila živote: 

-Mi smo imali dosta “porođajnih muka” kad smo se sreli. Ona je bila gimnazijalka, ja oženjen čovek. Stvarno sam želeo da budemo zajedno", priznao je Mišo svojevremeno.

Pevač je još uvek bio u braku kada je upoznao Anitu koja ga je potpuno osvojila. Njena porodica protivila se ovoj vezi iz brojnih razloga, a posebno zbog burme koju je Kovač nosi i zaveta koji je dao supruzi. Ipak, oni su to nekako prevazišli i izborili se za svoju ljubav.

Međutim, smrt sina je uništila porodičnu idilu. Edi je nastradao u ratu iz 90-ih i "savršena porodica" je tad raspala. Mišo je tad upao u depresiju i pio je tablete za smirenje. 

-I ja sam mesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvestila i rekla sebi da tako više ne sme da ide - prepričala je Anita o svom najtežem periodu života, piše Glossy.

Javnost je u to vreme šokirala i vest da je Mišo Kovač napustio porodicu i sreću pronašao u zagrljaju druge žene astrološkinje Silvije Conte-Calvi Marković. O detaljima kraha braka Anita je otvoreno govorila. Posebno je bolno bilo veče njihovog rastanka kada je ona potpuno slomljena od bola zbog prevare stavila tačku na život sa slavnim pevačem:

-Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne verujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: “Eto, dogodilo se.” Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi -  priznala je Anita.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading