NIZ NOGE MI JE CURILA KRV, SCENA KAO IZ HOROR FILMA! Srpska manekenka DRHTAVIM GLASOM progovorila o bolnom GUBITKU BEBE!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.07.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska manekenka otvorila je dušu i progovorila o najbolnijem životnom periodu, trenutku kada je izgubila bebu.

Foto: instagram.com
Ivana Korab

Manekenka Ivana Korab nedavno je postala majka nakon duge borbe za potomstvo. Sada kada uživa u najsrećnijem periodu u životu, smogla je snage da progovori o bebi koju je izgubila tokom prethodnog pokušaja vantelesne oplodnje.

Ivana je dete dobila iz tećeg pokušala vantelesne oplodnje, a prethodni pokušaj nažalost završio se veoma potresno te je ovu trudnoću dugo krila od javnosti:

-Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu – rekla je Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Uprkos tome, samo šest meseci kasnije je otišla na još jednu vantelesnu i kasnije rodila sina.

-Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: “E, okej, nije mi suđeno”. Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš – istakla je manekenka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading