(FOTO) STARLETE SE JAVNO BRUTALNO NAPALE:Ana Korać i Aleksandra Subotić ne prestaju sa uvredama, RAT SE NASTAVLJA!

Autor:

Zabava

25.07.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i Ana Korać ne prestaju sa uvredama, a sada su pale javne brutalne prozivke.

Foto: printscreen/RTVPink, RED TV
Aleksandra Subotić i Ana Korać

Nakon što je u javnosti počelo da se šuška da će Aleksandra Subotić ući u ''Zadrugu 5'', Ana Korać je podigla veliku prašinu kada je odgovorila na pitanje da li će se i ona u sledećoj ''Zadruzi'' naći sa Aleksandrom Subotić, Davidom Dragojevićem i Majom Marinković.

- Kakav bi to cirkus bio! Ne, ne, ne vidim sebe među tim ljudima, ja sam mnogo iznad njih - rekla je starleta, a onda se oglasila Aleksandra i svojom objavom na Instagram profilu poslala poruku za koju svi tvrde da je upućena upravo Ani.

- Ti si navikla da budeš ispod ili iznad, zavisi koliko ti se plati - napisala je Aleksandra, a ubrzo se i Ana nadovezala na svom profilu.

Foto: printscreen/RTVPink, RED TV
Aleksandrina objava

- Kako drugačije... Miševi pljuju na lavove, da bi se čulo za njih -napisala je Koraćeva, a Subotićeva ipak nije uspela da prećuti pa je odgovorila i na ovu objavu.

Foto: instagram.com/ana_korac
Anin odgovor Subotićevoj

- Koja je to trava od koje sebe krava doživljava kao lava - napisala je Aleksandra, koja je zatim dodala da njene objave navodno nemaju veze sa Anom Korać i da su sve zabavnog karaktera!

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandrina objava
Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Poslednja Instagram objava Aleksandre Subotić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading