NIJE MI SVEJEDNO KADA ME PLJUJU! Teodora Džehverović priznala kako negativni komenatri utiču na nju, PA HEJTERIMA ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zabava

25.07.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović otkrila kako se oseća sada kada nakon više od godinu dana ponovo nastupa, pa dodala na koje načine se bori sa lošim komentarima.

RepublikaFoto: instagram.com/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

Teodora Džehverović vratila se nastupima posle više od godinu dana, a sada je otkrila kako se oseća nakon svega i kako se bori sa negativnim komentarima, prenosi Mondo.

Otkrila je koja je to rečenica kojom samu sebe bodri kada posustane.

- Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Znaš postoji izreka nije mama p**** rodila, nadam se da mi neće zameriti na izrazu. Kad mi krene umor, ja to sebi kažem i dignem se - rekla je pevačica, pa dodala da bi nakon godinu dana pauze bilo ružno da se žali, ali da je činjenica da je sada sve ovo šok i za organizam i za glas.

 

 

Sa popularnošću dolazio je i veći broj onih koji je ne vole ili joj nešto zameraju, a Teodora je ispričala kako se bori sa njima.

- Na mojim nastupima je uglavnom mlađa publika, oni su iskreniju. Stariji vode računa, izađu kao čisto radi reda... Meni kažu: 'Jao, šta ti kao pevaš tu deci od 15 godina!', ja kažem: 'Šta je problem, kad ste vi izlazili, niste sa 30, 35 godina'... na mladima svet ostaje sa 15 godina se izlazi. Lepo je biti idol mladima -poručila je Teodora i dodala da joj nije ipak svejedno kada pročita negativne komentare.

 

 

- Ne pravim od sebe žrtvu, ja sam sigurna da svaki pevač prolazi kroz to. Ali neverovatno je da često nailazim na negativne grupe i komentare, ne znam zašto posle toliko godina kada sam dokazala da sam normalna osoba, da nema skandala i da sam svoju karijeru gradila nastupima. Dela govore umesto mene. Nije svejedno da te neko omalovažava, pljuje i komentariše u negativnom smislu - istakla je Teodora Džehverović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading