SKANDAL SE NASTAVLJA: Ana Nikolić se obratila Nataši i Rasti, imala je brutalnu poruku koja će ih ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

24.07.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva je odlučila da istakne svoj stav po pitanju njihovog dueta.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, E-Stock
Ana se obratila Nataši i Rasti?

Pevačica Ana Nikolić prošle noći imala je nastup sa nekoliko metara od promocije pesme sada već bivše prijateljice Nataše Bekvalac, sa kojom se ona posvađal zbog numere koju je uradila sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Ana se odlučila da zasija u potpunom sjaju, te je navukla providnu haljinu, koja je istakla njenu izvajanu figuru, sa kojom je imala dosta problema nakon porođaja sa ćerkom Tarom, koju je dobila sa Rastom. Nakon što se vratila u top formu, Nikolićeva vrlo ponosno ističe svoje obline.

 

 

Na Instagram profilu Ana je okačila nekoliko fotografija i snimaka sa sinoćnog nastupa, a između ostalog jednu je posvetila bratu i menadžeru Marku. Ona je okačila njihovu fotografiju i uz zanimljiv status podstakla sumnje da se ovim rečima obratila baš Nataši i Rasti.

 

 

- Jer samo on to zna... Gde da me nađe kad su lađe ispod dna.. Mogu da nas pobede, ali ne mogu da nas pobede - napisala je Ana.Komentari ispod fotografije su se nizali jedan za drugim, a ostaje nam da vidimo da li će se Ana i Nataša pomiriti, budući da smo juče pisali o početku njihovog rata, time što je Nikolićeva blokirala malu plavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading