(FOTO) OGLASILA SE BIVŠA VERENICA VUKA MOBA: Olivera mu poslala BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zabava

23.07.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Konatar oglasila se povodom navoda bivšeg verenika Vuka Moba da se bore za starateljstvo.

Foto: Printscreen
Vuk Mob i Olivera Konatar

Bivša verenica Vuka Moba, Olivera Konatar oglasila se prvi put nakon Vukovih izjava da nije istina da je nije prevario, te da se spore oko starateljstva i da ćerkicu ne viđa uopšte.

Naime, Olivera je demantovala Mobove izjave, pa se putem svog Instagram profila oglasila medijima i prijateljima sa jasnom porukom:

- Drage kolege, nemojte me zvati povodom izjava mog  bivšeg partnera. Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gnusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ostajem pri stavu sa željom da što manje vas učestvuje u farsi i neistinitim navodima. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete. Lep pozdrav - napisala je Olivera.

Foto: instagram.com/printscreen/oliverakonatar
Oliverino oglašavanje na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading