(VIDEO) MATOROJ JE VIŠE STALO DO PRIČE: Rialda Karahasanović o odnosu sa Jovanom, pa OTKRILA BUDUĆE PLANOVE SA KENANOM!

Autor:

Zadruga

23.07.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović progovorila o svom odnosu sa Matorom, pa otkrila da li planira zajednički život sa Kenanom.

Foto: Republika/Dušan Milenković, E-Stock
Rijalda Karahasanović

Rialda Karahasanović otkrila je za portal Republika kakvio su joj utisci nakon izlaska iz rijalitija, u kakvom je odnosu sa Matorom, ali i kakvi su njeni i Kenanovi planovi za zajedničku budućnost. 

 

 

Kada smo je ugledali samu, prvo što nas je interesovalo jeste gde je Kenan, a ona nam je otkrila da se on odmara, s obzirom na to da je jutros stigao za Beograd, pa nam je otkrila kako je porodica zadovoljna zetom.

- Meni je mama još u novogodišnjoj čestitki rekla da je sve super, da ga pozdravlja, da je sve u najboljem redu isto tako u pozivu, samim tim po izlasku Kenanov brat i ona su nas zajedno čekali, zadovoljni su, mojoj mami je bilo čudno jer je Kenan tako smiren, a ja uvek kažem da je u tom odnosu potrebno izbalansirati, evo Kenan je bio balans.

Foto: Republika/Dušan Milenković
Rialda o porodici i njihovom prihvatanju Kenana

Nismo mogli da se ne dotaknemo njenog i Matorinog odnosa, a nas je zanimalo kako ona sada gleda na celokupnu situaciju.

- Kad sam videla klipove napolju, prvo mi je kada sam izašla bilo čudno zašto se konstantno to poteže, jer neko ti kaže ''sviđaš mi se'', okej, super, drago mi je zbog toga i šta sad, idemo dalje, ali kada sam videla da je zapravo Matora sve vreme potencirala u priču, naravno da će neki deo publike koji mene ne poznaje da pomisli to isto. Da li je na nekome sviđam ja tu ne mogu ništa, da li je neko ovog ili onog opredeljenja, meni je i to super neka se ljudi vole šta mene briga, ali opet mislim da je jako ružno,  ja sam Matoru tamo stvarno smatrala prijateljem, sto puta sam rekla nemoj te neke stvari da radiš jer praviš meni problem, ali Bože moj, očigledno je nekome više stalo do priče ili njegove guz**e nego do mene i onoga što ja kažem.

Foto: Republika/Dušan Milenković
Rialda o Matoroj

Mi smo došli do saznanja da Rialda i Kenan planiraju zajednički život, te da su i stan izabrali, a ona nam je otkrila da li je možda njen izabranik taj koji je odredio gde će živeti.

- Zajedno smo, Kenan je izrazio želju oko lokacije, on hoće u centru da šeta, da ima parkove, za koji dan ćemo se useliti, suludo je posle 10 meseci zajedničkog života i osam meseci u jednom krevetu, jeli iz istog tanjira, bezveze je da svako ide svojoj kući - rekla je Rialda.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading