(FOTO) NE SAMO DA SMO RAZVEDENI, NEGO NIKAD NISMO NI BILI U CRKVENOM BRAKU: Goca Tržan BRUTALNO ponizila bivšeg supruga!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.07.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je potpuno poludela.

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca je bila jako srećna!

Popularna pevačica Goca Tržan, udala se nedavno za svog dugogodišnjeg partnera Rašu Novakovića, a s obzirom na njihovu skladnu vezu, mnogi su se zbog tog braka obradovali.

Ipak, uvek se nađe i neko ko nije srećan, te se među ne preterano oduševljenima našao i bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković. Naime, on je rekao da pevačica nije mogla da se uda u crkvi, s obzirom da se od njega nije ni crkveno razvela. Ova njegova konstatacija jako je naljutila pevačicu, pa mu je ona brutalno uputila lekciju o sklapanju i raskidanju crkvenog braka.

- Ne, ja sam lagala i sveštenika, i patrijarha i sve u crkvi! Naravno da sam razvedena u crkvi. Prošla sam posebnu proceduru kako bih se razvela i to je završena priča. Trajalo je neko vreme, ali sam se razvela. Ne znam šta ko priča, ja sam ispoštovala proceduru koju je crkva od mene tražila, sve mejlove sam poslala i dobila razvod - u dahu je izgovorila Goca koja se osvrnula na izjave Ivana Marinkovića o tome da je možda slagala crkvu da se razvela od njega, pa dodala:

RepublikaFoto: Instagram.com
Njen bivši muž pokušao je to da poremeti!

- Crkva ne radi na poverenje, morali smo ozbiljnu papirologuiju da obavimo i proceduru. To nije kiosk. Osim toga, za Ivanovu informaciju, mi nismo ni bili zavedeni u crkvene knjige kao venčani. Evo i to da znate, pop je verovatno bolje video tada od nas, tako da mi crkveno nismo ni bili venčani. Ne znam kako, slučajno nas nisu upisali. Ipak, ja sam ispoštovala celokupnu proceduru kao da jesmo i priložila svu papirologiju kako bih bila čista pored sobom i pred ljudima koje volim. Njegove izjave su više bizarne, sada ga obavestite da je razveden i u crkvi i da ukoliko želi može i on da se venča. Ja mu od srca želim to. A ako ga nešto u vezi toga zanima neka pozove crkvu pa neka se raspita. Mene više ne zovite da komentarišem bilo koju Ivanovu izjavu u vezi bilo čega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cardak 75

23.07.2021 20:33

GOCA NEKOG Da ponizi?HMMM kolko si IH PROMENILA GOCO???????

Majat

24.07.2021 15:07

Ovaj paćenik od njenog novog muža osudio samog sebe sa 32 godine da nema svoje dece sklapajući brak sa babom od 47. Koliko sebičan trebaš biti da vežeš čoveka crkvenim brakom u zajednicu u kojoj neće imati šansu da ima svoje potomstvo, da se ostvari kao roditelj? Otuda verovatno ovaj tužni pogled na fotografijama. Tužnijeg mladoženju u životu nisam videla.