CRNI DANI ZA PEVAČE: Otkazani im svi nastupi u Crnoj Gori ZBOG NOVIH MERA!

Autor:

Zabava

23.07.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevači iz Srbije zakazali su ogroman broj nastupa na crnogorskom primorju, ali su sada svi otkazani.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Đani

Sezona koja je nedavno počela u Crnoj Gori nastupima naših najpopularnijih pevača, biće zatvorena od večeras pa do 2. avgusta zbog pandemije korona virusa, što znači da se otkazuju i zakazane svirke naših pevača na primorju.

S obzirom na to da pevači dugo nisu nastupali, zakazali su veliki broj nastupa sada u Crnoj Gori, ali to neće biti omogućeno. Mnogi od njih oslanjali su se na letnju sezonu Crnoj Gori i verovali da će dobro zaraditi, ali se to ipak neće dogoditi. Saša Kovačević, Senida, Aca Lukas, Maja Berović, Aleksandra Prijović, Dara Bubamara, "Hurricane", Edita, Sandra Afrika, Đani, Tropiko Bend, Seka Aleskić, Aco Pejović, Darko Lazić, Sloba Radanović i mnogi drugi ostali su, ukupno bez stotina hiljada evra zbog novih mera vlade Crne Gore.

Inače, kako prenose "Vijesti",od 2. avgusta 2021. godine boravak u unutrašnjem prostoru ugostiteljskih objekata neće biti omogućen bezuslovno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading