(VIDEO) OVO SU SVI ČEKALI DA VIDE: Nataša i Rasta objavili snimak sa MRAČNOG VENČANJA, scene kao ih holivudskih filmova!

Autor:

Zabava

23.07.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrstilis u glasove i prepustili se užitku!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen Natasa Bekvalac Official
Rasta sa Natašom snimio pesmu

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da isproba potpuno novi pravac u muzici, te je ukrstila glas sa popularnim reperom Stefanom Đurićem Rastom. Oni su izbacili novu pesmu ,,Iz daleka", ali tu iznenađenju nije kraj. 

Nataša i Rasta su ekranizovali njihovu pesmu, koja pretenduje da bude već veliki hit. Nataša je nedavno na Instagramu objavila mali delić atmosfere i opisala o čemu se radi u spotu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen Natasa Bekvalac Official
Rasta i Nataša

Dobrodošli u naš crno beli svet. Za mene ovo je veliki izazov, zaigrala sam na potpuno novom terenu i igrala najbolje što umem. Upoznala sam sva svoja lica, sa njima sedim za stolom. A sa druge strane stola, oni. Crni. Deluje robusno i hladno ali... Ništa nije kao što izgleda... Sedite za nasš sto, zažmurite i budite ono što jeste. Ovde nema straha. Niko vas neće osuditi, niko u vas prstom neće uperiti. Jer ovde važi samo jedno pravilo... SLOBODA... i ljubav... - napisla je Nataša.

U nastavku možete pogledati kako izgleda ceo spot koji će zasigurno biti veliki hit.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading