NEMATE POJMA ŠTA STOJI IZA TOGA: Joca Stefanović raskrinkao ESTRADU, ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE ŠTA JE PEVAČ IZNEO U JAVNOST!

Autor: Republika

Zabava

22.07.2021

15:49

Joca Stefanović izneo šokantnu istinu u javnost!

instagram.com/jovan.s.stefanovic
Joca Stefanović

Pevač Joca Stefanović tokom pandemije korona virusa radio je u Grandu kao tonac, a sada se vratio nastupima i muzičkoj karijeri.

- Planiram da nastavim da radim kao pevač jer nisam tonac, iako to znam da radim. Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga... Da nisam radio kao tonac radio bih bilo šta drugo jer nisam hteo da sedim kući i da ćekam da mi Bog kaže: "E, ajde sad, druže, može nešto da se radi". Jasno mi je bilo da sam ja taj koji nešto mora da uradi, samo ja mogu da pomognem sebi. Preduzeo sam korake i uradio najnormalniju stvar - rekao je pevač.

Joca tvrdi da uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je njihov život u javnosti iluzija.

- Uprkos tome kako se predstavljaju, nemaju svi 100 evra zajedno. Sve je to iluzija, ovo što ti i ja radimo je iluzija, ljudima se plasira ono što hoće da čuju. Sve što ljudi gledate je jedna velika iluzija i ne znate šta stoji iza toga - ispričao je Stefanović, a prenosi Telegraf.

Komentari (2)

Loading
Žarko

23.07.2021 09:46

A on ima 100 evra? Dali mu mama i tata za džeparac.

Duksi

28.07.2021 13:51

Nije on nasledio estradu od mamice i tatice.