(FOTO) NE PRESTAJE DA PATI ZA ELENOM: Jugoslav Karić oglasio se EMOTIVNIM STIHOVIMA, bivšu suprugu NE ZABORAVLJA!

Autor:

Zabava

21.07.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Karić ne krije da pati za bivšom suprugom.

Foto: printscreen/instagram.com/elena.karamankaric
Jugoslav Karić i Elena Karaman

Jugoslav Karić i Elena Karaman nedavno su definitivno stavili tačku na svoj brak, a ako je sudeći po njegovom Instagram profilu, činjenicu da je došlo do razlaza ne prihvata još uvek, a odaju ga emotivni stihovi koje sam piše i deli na društvenim mrežama.

Naime, bivši supružnici su nakon venčanja kupili vilu u Boki Kotorskoj, mestu Ljuta, koju su opremili i 16 godina koliko su delili zajednički život, dolazili  svako leto i provodili mesece u vili vrednoj dva miliona dolara. Sada, kada uspomene više ne stvaraju zajedno, ostale su samo Karićeve emoitvne objave koje privlače pažnju, a jedna je posebno zapažena i tiče se njegovog osvrtanja na vreme provedeno u Crnoj Gori, sa sada već bivšom suprugom, Elenom.

- Kao mreškanje u moru...Dani prolaze… misli se gube….oni meni bliski….uvek blizu….u mom srcu… u mojoj duši… svaki osmeh….. svako sećanje… dovodi me bliže do ekstaze. Ne živim od potrošenih dana, ali duše su dotaknute, a srca se tope. I nakon svega učinjenog i izrečenog. Ono što ostavljam je simfonija. Brak strasti i sudbine- ljubav. Ključ večnosti- napisao je Karić.

Foto: instagram.com/jugoslavkaric
Objava Jugoslava Karića

Jugoslav se često oglašava na svom profilu, gde neretko deli poeziju koju sam piše sa svojim pratiocima, a navodi se da od razvoda objavljuje stihove u kojima se oseća patnja i bol, ali i ljutnja jer sve što su stekli, moraju podeliti na pola, a ova kuća je zasigurno nešto što ih najviše veže, te će se Karić od nje najteže oprostiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading