(FOTO) USKORO POČINJE SNIMANJE FILMA O ŽIVOTU MARINE TUCAKOVIĆ I NJENOJ BORBI SA RAKOM: Evo koja poznata glumica je izabrana da predstavlja ČUVENU HITMEJKERKU

Autor: Republika

Zabava

20.07.2021

09:45

Uskoro počinje snimanje filma o životu Marie Tucaković!

PrntScr/K1
Marina Tucaković

Marina Tucaković je otkrila da će uskoro početi snimanje filma o njenom životu i svemu što je preživela za svojih 67 godina. Čuvena hitmejkerka, koja se godinama bori sa rakom dojke, objasnila je da zbog bolesti ne bi mogla aktivno da učestvuje u filmu, ali da bi smogla snage da se pojavi u nekoliko kadrova.

Marina je priznala da bi jako volela da njen lik i delo tumači glumica Anica Dobra.

- Ona je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je ona fenomenalna - rekla je Marina.

printscreen
Anica Dobra

Podsetimo, Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine i od tada često ide na hemoterapija. Kako je nedavno rekla, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira. Nekada se oseća dobro, a nekada potone.

- Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade - rekla je Marina.

Komentari (0)

Loading