(FOTO) ZLATO PA SVAROVSKI: Nerad Tips pokazao NOVOG MEZIMCA, a onda usledio OBRT!

Autor:

Zabava

19.07.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Keljanović, poznatiji kao Nerad Tips, u žižu javnosti dospeo je svojim zlatnim Porše Panamerom, kao i ne tako lepom mišljenju koje je izneo o Ani Korać i ostalima koji su uzimali pare za lažne dojave rezultata utakmica.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/nerad_tips
Nikola Keljanović

Poznat po svom bahatom ponašanju, stvarima vrednim nekoliko hiljada eura i luksuznim životom,  Keljanović se pohvalio novom ''igračkom.'' 

Ovaj momak za sebe je govorio “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a neretko se hvali načinom života koji retko ko može sebi da priušti. Tako je demonstrirao ''silu'' jedno vreme svojom zlatnom Panamerom, koju je neretko pokazivao na društvenim mrežama, a uredno se hvalio brzom i nezakonitom vožnjom po ulicama glavnog grada, te su ga građani redovno i viđali kako divljački vozi.

Foto: instagram.com/printscreen
Nikola Keljanović

Sve je to trajalo dok nije slupao svog mezimca. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

 

 

Keljanović ne prestaje da iznenađuje svojim izborima, te se sada pohvalio novim automobilom optočenim svarovskim kristalima,  a radi se o novom Mercedesu C klase, vrednim više desetina hiljada eura. Komentari su podeljeni, a ono što je sigurno jeste da ulice glavnog grada ponovo neće biti mirne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

 

Međutim, kristali nisu dugo krasili Nikolin automobil, on se oglasio za naš portal i otkrio nam da je ipak rešio da skine svarovske kristale sa svog novog Mercedesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Komentator

19.07.2021 14:00

Ima on i fakultet i dobar posao, ali ne želi o tome, jer koga to ovde zanima?