(FOTO) SPEKTAKL U NAJAVI: Delije spremaju feštu pred meč sa Kairatom!

Autor:

Sport

19.07.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa Kairatom, a navijači spremaju spektakl pred povratak na evropsku scenu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Naime, navijači Crvene zvezde spremaju koreografiju koja će trajati čitavih 90 minuta u meču sa Mladosti iz Lučana koji se igra 24. jula na stadionu "Rajko Mitić".

Prethodno će crveno-beli otpočeti evropsku misiju gostovanjem Kairatu, pa potom ugostiti kazahstanski tim sa kojim su se sastali dva puta do sada.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda

Prva utakmica igra se u Almatiju 21.jula u 16 časova po srpskom vremenu, dok je drugi meč na programu 28.jula u 20:30 na stadionu "Rajko Mitić" gde je dozovoljena popunjenost kapaciteta od 50 odsto.

Crveno-beli su u prvom kolu Superlige remizirali bez golova protiv Vojvodine, pa navijači spremaju veliki podstrek za svoje izabranike koji su ovog leta pred velikim izazovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading