U LICE BIH MU REKLA DA BIH VOLELA DA CRKNE U ZATVORU: Đulkica se oglasila nakon hapšenja brata Rašida, SAD MOGU OCU NA GROB!

Autor:

Zabava

19.07.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulkica nikad oštrija nakon hapšenja brata Rašida!

RepublikaFoto: instagram.com/N.Mandic
Đulkica se oglasila povodom hapšenja brata!

Rašid Sakić (38), najstariji sin pokojnog pevača Sinana Sakića, uhapšen je u subotu u Bosni i Hercegovini. Pripadnici policije Kantona Sarajevo lišili su ga slobode na osnovu potrage za razbojništvo, a sada se ovim povodom oglasila i njegova sestra po ocu, Đulkica Sakić.

- Rašid je uhapšen juče, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - saopšteno je iz kantonalnog MUP, prenose bosanski mediji. On se trenutno nalazi u pritvoru, a u narednim danima biće poznato kada će biti saslušan i kolika mu zatvorska kazna preti.

Rašidova sestra po ocu Đulkica Sakić kaže da je sad spokojna jer je njen polubrat iza rešetaka, te da će moći slobodno da dođe u Srbiju na očev grob

RepublikaFoto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

- Nemam sve detalje, ali znam da je Rašid u pritvoru i da su ga prebacili u ministarstvo jer ima poternicu u Srbiji. Nadam se da će ga konačno prebaciti u našu zemlju i da će odgovarati za sva nedela koja je počinio. Pravda je spora, ali dostižna. Došlo je vreme da plati za sve zlo koje je činio. Nadam se da će tako i da ostane. Koliko znam, on je pokušao da opljačka neku medijsku kuću u Bosni, pa je na osnovu toga i pao u ruke policije. On živi u Sarajevu, to su svi znali, ali su ćutali. Sada konačno mogu da se vratim u Srbiju, da posetim majku, da odem ocu na grob, jer sam do sada živela u strahu od njega. Nisam mogla tati sveću da zapalim, a sada će i moja deca moći da vide familiju. U lice bih mu rekla da bih volela da crkne u zatvoru - rekla je Đulkica za "Kurir".

Inače, najteže krivično delo za koje je Sakić 2011. godine osuđen na 12 godina jeste pokušaj ubistva Dragoljuba Despotovića, kog je njegov otac Sinan gledao kao svog sina. Ovaj zločin dogodio se u Loznici u maju 2002. godine. Ali to nije sve. Loši odnosi u porodici Sakić kulminirali su nakon pevačeve smrti. Poslednji sukobi su izbili zbog spora oko nasledstva, zbog čega je Sinanova supruga Sabina Sakić sumnjala da je njegov sin iz prvog braka podmetnuo požar u porodičnoj kući u Loznici. Protiv njega je ona podnela prijavu i zbog pretećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, navodno upućivao još od oktobra 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading