(FOTO) ZA MILANA STANKOVIĆA SU SVI ZABRINUTI: Pevač je NESTAO, a sada je otkriveno šta se dešava sa njim!

Autor:

Zabava

18.07.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković se povukao iz medija, a sada su se pojavile spekulacije šta se dešava.

RepublikaFoto: instagram.com/milanstankovic
Milan Stanković

Pevač Milan Stanković već dugo se nije pojavljivao u medijima, a prvi nastup posle duže pauze imao je 17. jula. Iako su se pevači povukli zbog svetske pandemije koronavirusa, to nije uzrok zbog Stankovićevog povlačenja sa medijske scene.

Naime, Stanković se posvetio pravoslavlju, veri i obilaženju manastira kako u Srbiji, tako i u regionu. Kako prenosi Telegraf, pevač je do nedavno boravio u jednom manastiru u Crnoj Gori, pa se proširila i priča da on ima plan da se zamonaši.

Takve priče ipak su preterivanje, ali činjenica je da je svoj život u poslednje vreme posvetio religiji u kojoj je pronašao spas onda kada je osetio da mu je pauza preko potrebna. Fotografije sa putovanja ne objavljuje na društvenim mrežama, ali je nekoliko puta do sada delio objave koje se tiču izvesnih praznika.

Raduj se, Blagodatna, Gospod je s tobom! Blagovesti su naša prava radost i blaga vest Arhangela Gavrila da će Presveta Bogorodica, nada beznadežnih, roditi sunce života, voljom Oca i blagodaću Duha Svetoga: ovaploćenog spasa, sina Božijeg, Isusa Hrista - napisao je Milan u objavi od pre nekoliko meseci, a potom je objavio i status na Tviteru koji je sve šokirao.

Foto: prinskirintviter
Tviter status Stankovića

Podsetimo, poslednje čime je Stanković privukao veliku pažnju javnosti jeste njegova objava na temu vakcinacije protiv korona virusa.

- Vlasta Velisavljević vakcinisan, a preminuo od korone. To sve govori. A ostali oboleli posle vakcinacije se ne računaju? Samo mi lepo da brojimo “silovane” zarad slave i promocije svoje serije, filma. Od toga nam život zavisi je li? Bagro podla i licemerna - napisao je Milan pre nekoliko meseci.

Nakon toga, u javnosti se po sličnim pitanjima više nije oglašavao, ali je stavio do znanja da mu "medijska ilegala" u koju se samovoljno povukao, još uvek veoma prija, prenosi Telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Milan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Palko

23.07.2021 05:05

Neopisivo sam zabrinut...

frf

04.08.2021 21:13

Otkacio se feder...