BORIĆEMO SE I DALJE ZAJEDNO, NEMA PREDAJE! Toma Panić objavio fotku sina Longa, emotivnom posvetom će vas naterati na SUZE!

Autor:

Zadruga

17.07.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panić je sina dobio u braku sa Nadeždom, a ovom porukom dirnuo je srca mnogih.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Panić sa Longom

Maneken i bivši zadrugar Tomislav Toma Panić objavio je fotografiju sina Longa na Insagramu i time raznežio sve pratioce. Naime, poznato je da se Longo rodio prevremeno, a da je naslednika dobio u ljubavi sa pevačicom Nadeždom Biljić, sa kojom je ljubavnu priču započeo u rijalitiju Zadruga, pred kamerama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic)

 

- Ništa drugo nije važno i toliko vredno osim tvoje i naše borbe da ti budeš srećan! Mi imamo sreću sto si veliki borac, a ti sreću kakvi smo mi borci uprkos mnogim sabotažama i zlim jezicima i koji ne tražeći ni od koga ništa i sami zajedno sa tobom borili da ti rasteš nasmejan i da ovako samostalno nadgledaš šta mi to radimo. Borićemo se i dalje zajedno, jer predaje nema! Longo, vole te tata i mama najviše na svetu! - napisao je Panić i ovom dirljivom porukom rasplakao mnoge.

Ispod ove posvete komentari su se nizali jedan za drugim, a pratioci Panića su sve vreme imali reči podrške za Nadeždu, Longa i njega. 

RepublikaFoto: instagram.com
Toma i Nadežda sa sinom

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading