MORALA JE DA SE ISKASAPI PO VRATU, PA JE IZBACIO IZ KUĆE: Isplivali stravični detalji o BRAKU Tanje Savić, Dušan joj zabranio da viđa PORODICU!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

17.07.2021

12:47 >> 12:51

Jezivi i skandalozni detalji iz života pevačice Tanje Savić isplivali su na videlo, a zan našo portal, njen bivši PR Bane Đokić otkriva sve.

printscreen/RTVPink, Privatna arhiva
Tanja plače

O životnoj priči Tanje Savić slušali smo i čitali prethodnih meseci svaki dan i taman kada smo pomislili da se drama stišala, na videlo su isplivali jezivi detalji njenog braka sa Dušanom Jovančevićem. Poznato je da je Dušan oduzeo ilegalno decu Tanji i odveo ih je za Australiju, a pevačica se godinu dana borila i na kraju izborila da ih vrati nazad.

U medijima smo imali priliku da čujemo mnoge poznate ličnosti koje su se oglasili povodom Tanjinog slučaja, raznorazne priče, podrške sa svih strana, a za naš portal je odlučio da progovori njen blizak prijatelj i nekadašnji PR, Bane Đokić. 

 

 

Poznato je da su se Tanja i Bane družili, kao i da su bili jedno vreme potpuno nerazdvojni. Svuda su išli zajedno, kačili su fotografije i pravili uspomene, sve do jednog trenutka kada nije nastao potpuni haos zbog Dušana. Kako Bane ističe, Dušan je Tanji zabranio ne samo da se druži sa njim, već jedno vreme nije smela da viđa ni svoje najmilije. Ono što će sigurno šokirati javnost jeste trenutak kada nam je Bane ispričao da je Dušan čak naterao Tanju da se iskasapi zbog tetovaže koju je posvetila bivšoj ljubavi i dečku u kog je bila ludo zaljubljena, što je Jovančeviću smetalo.

instagram.com/tanja_savic_private
Dušan i Tanja

- Ona i ja smo funkcionisali kao jedno, bio sam joj oslonac i savetnik dok Dušanu nije smetalo, nije smela da pisne jednu reč, a kamoli napravi neki pogrešan korak, da zakasni kući posle nastupa, a da ne pričam o nekom izlasku iz kuće, živela je kao u zatvoru na Bežanijskoj kosi, koliko noći sam prespavao u kući koju su rentirali zarad mira jer se plašila da ostane sa njim sama, molila me je sećam se i njene dadilje Ljilje koja je prisustvovala svemu tome i komentarisala zajedno sa mnom i sa Tanjom dešavanja u tom periodu. Verujte mi kada sam pre nekoliko godina izneo da je Dušan narkoman i da Tanju bije niko mi nije verovao čak je morala da me pljune i lažno optuži zbog njega, jer je samo morala da klima glavom od straha . On je nju toliko onesposobio da to nisam video, ona mi je ispričala teške traume koje ima od  njega. U Australiji je jednom izbacio na ulicu usred noći, nije imala ni telefon, ni ništa kod sebe, a mučio je ženski problem, zamislite koja je to životinja od čoveka, čak je i naterao da iskasapi svoj vrat ne bi li skinula tetovažu od momka Nedje, u kog je bila zaljubljena jako, on to nije podneo, pa je naterao u Australiji da pod anestezijom skine skalpelom jedan od hirurga, Tanja ima ogroman ožiljak na vratu, eto ako ja lažem pogledajte neka vam pokaže, neka se zakune u decu da ja lažem? - započinje Bane i dodaje:

- Psihopata je na sve to terao, on ima hotel na Gold Kostu koji je godinama porodičan i nasledio je biznis od oca zapravo tu su se i upoznali u tom istom hotelu kada je Tanja na turneji odsela u istom… žalosno je, ima novca s tim što se on izjasnio još onda da mu ne pada na pamet da troši taj novac u Srbiji pa ako Tanja ne uspe sa pesmom u narednom periodu odvešće je zauvek tamo i biti mu sluškinja, on se bre stideo što je Tanja mekedonsko-romske nacionalnosti, rekao je da se stidi njenih roditelja što su tamnije puti, pa verujte mi Tanja nije roditelje tad ni viđala, ni sestru čak ju je i naterao da proda kuću u Velikom Mokrom Lugu koju je htela da adaptira i obezbedi a onda kada joj otac to nije odobravao sa velikim razlogom onda je naterao Tanju da pljuje po svojim najmilijima kako su joj roditelji bezosećajni i kako su joj oteli kuću, sećate se toga... ima svuda zavedeno jer sam ja taj intervju davao kao njen PR u to vreme, ja sam radio samo po naredbama… žao mi je iskreno svega, žao mi je što joj uskratio celu jednu deceniju i onesposobio je da napreduje ima ludu sreću što je Bog pogledao opet ima tu glaščinu pa je snimila dobre pesme… Ja sam ispao čovek prema njoj u svakom smislu nikada joj dinara tražio nisam jer sam radio iz ljubavi da joj pomognem i drago mi je što se trgla ništa joj ne zameram. Žao mi je što nismo u kontaktu ali i to ima svoje zašto… Ona bi danas bila na visini Cece da me je poslušala pre 6 godina da se kloni narkomana koji je uzjašio i arčio novac samo za opijate. 

ST/V. LUKIĆ
Tanja sa Đorđem i Maksimom

Bane se prisetio i situacije u kojoj su morali hitno da reaguju, pa su čak umešali i pevačicu Ljupku Stević.

- Nikada neću da zaboravim kad smo ga jurili do aerodroma posle njenog nastupa u 6 ujutru ukrao je sav novac i pasoše dečijem i hteo je da pobegne pa smo zvali policiju i tadašnjeg decka Ljupke Stević ,,Simića" kako bi ga na aerodromu vratili da ga ne puste... Dakle on je planirao to još davno da joj uradi, ali eto prošle godine mu je uspelo to… Hvala dragom Bogu, živa je i zdrava, deca su sad kod nje i nek je Bog čuva, ona je dobar čovek i namučena je jako žao mi je što prolazi kroz sve to, ona to nije zaslužila… Šta god joj ikad zatreba ja ću biti za nju tu i pomoći joj ništa ne zameram, luda glava kad slepo voliš, svima nam se to nekad desilo u životu... Dobro je ona prošla pored njega, mogla je završiti kao Marijanović Jelena, jer on kad se uradi, a bio je urađen uvek on ne zna ni svoje ime... Daleko mu lepa kuća. Ljudi su me molili da je ne dovodim sa njim na nastupe beogradskih splavova plašili su se jer je bio incidentan i Tanja nije svoja, ne održi nastup kako treba niti sme od obožavalava neko da se slika plašili su se svi, jer je jednog fana i udario, a menadžeri kluba ga nisu podnosili - priča za nas Đokić.

 

 

Komentari (1)

Loading
Anja

17.07.2021 13:59

Bane Đokić je bitanga. Da li bi svojoj supruzi dozvolio da se tako grli sa nekim?