(FOTO) POSLEDNJI PUT SAM NOSILA KRV... Kija Kockar se prisetila perioda kada je bila sa Slobom u BRAKU, otkrila detalj koji niko nije znao!

Autor:

Zabava

17.07.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija se prisetila prošlosti, pa sa pratiocima podelila samo jedan detalj koji je izazvao veliku buru.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kija o prošlosti

Pevačica Kristina Kija Kockar već danima je u žiži javnosti, nakon što je njena majka Nadica Zeljković pobedila i odnela prvo mesto u rijalitiju Zadruga, kao i ček od 50.000 evra.

Kija nije krila sreću, a prisetila se i dana kada je ona nakon teške i turbulentne borbe, u prvoj sezoni rijalitija Zadruga odnela pobedu. Podsetimo, Kija se tada borila sa Lunom Đogani, novopečenom mamom, koja joj je tada ,,maznula" supruga Slobu Radanovića. Taj ljubavni trojac i danas pravi pometnju iako je prošlo već skoro 5 godina od toga.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stock
Kija, Nadica i Sloba

Međutim, Kija se na svom Instagramu prisetila i još nekih dana u prošlosti, a radi se o periodu života kada je bila stjuardesa. Naime, Kristina je otkrila svojim pratiocima da je tada uvek nosila crveni lak na noktima, u nijansi krvi, a sada je ponovo uradila isti dezen.

- Poslenji put sam nosila krv crvenu kada sam bila stjuardesa. Vraćamo se u stare dane - napisala je Kija.

Foto: instagram.com
Kija pokazala nokte

Kija je bila stjuardesa u periodu kada je bila sa Slobom u braku i pre nego što je on postao popularan kao pevač, a kasnije se prijavio u muzički šou program ,,Pinkove zvezde".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading