SEVERINA GAZI PO SRBIMA, A UZIMA VELIKI NOVAC: Pevačica tražila OBEZBEĐENJE da je štite od naroda u Srbiji, bahatila se kao nikad do sada!

Autor:

Zabava

17.07.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina pokazala pravo lice, pa tražila gorile da je štite od Srba.

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Seve gazi po Srbima

Pevačica Severina Kojić napravila je još jedan od kikseva u njenoj karijeru, koji su ljudi žestoko osudili. Naime, ona je angažovala silno obezbeđenje, i to ni manje, ni više nego da je zaštite od srpskih fanova na tezgi u Vrnjačkoj banji, u Srbiji. Pevačicu su pozvali da održi koncert na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu, a tom prilikom odlučila je da pokaže svoju bahatost, čak i prema ljudima koji je plaćaju da je slušaju, piše Informer.

- Da bi pristala da održi koncert, Severina je postavila nekoliko uslova organizatorima, među kojima su i telohranitelji. Tražila je da je "gorile" bukvalno prate u stopu i da ne dozvole da joj niko od fanova priđe dok boravi u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od razloga zbog kojih ne želi ni sa kim da ima kontakt navela je strah od koronavirusa, iako je vakcinisana - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina

Međutim, to nije sve, hrvatska pevačica tražila je, kako navodi izvor za Informer, da strogo nema kontakta sa predstavnicima sedme sile.

- Iako posle godinu dana dolazi u Srbiju, rekla je da ne želi da daje izjave. Praksa je da pevači pre nastupa imaju konferenciju za medije, ali se ona postavila bahato i poručila da nema vremena za to jer će doći kasno u banju. Ponovila je i da zbog korone želi da drži distancu! Ostalo je da se vidi da li će se u poslednji čas predomisliti, ili će nastaviti da se prema fanovima i medijima ponaša kao razmažena zvezda - priča naš sagovornik i podseća da je Seve i prošle godine imala nastup u Vrnjačkoj Banji, kojim je zatvoren karneval koji privlači i brojne turiste.

RepublikaFoto: Youtube.com/Severina
Severina

Ne žli kontakt sa publikom, novinarima, čuvaju je ,,gorile", ali je zato odnela iz Srbije ogromnu svotu novca za nastup.

- Kojićeva je prošle godine uzela 20.000 evra za ovaj nastup, a toliko novca je tražila i sada. Tada je napravila odličnu atmosferu, pa su organizatori rešili da je opet angažuju, iako je veoma zahtevna kad je reč o uslovima koje moraju da joj ispune - završava priču izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Deda Nole

17.07.2021 07:38

I treba da nas pljuje kad smo je doveli i platili u srbiji cudo da nisu pozvali i Tomsona da nam peva ubi ubi srbina cemu tolika kuknjava kad smo dozvolili da propagiraju mrznju prema nasem narodu.A tog buzdovana od gradonacelnika treba pod hitno smeniti.

Odgovori 19 1
Roko Prč

17.07.2021 10:10

Daleko mu lepa kuća onom ko je Sluša !!!!

Odgovori 18 1
Ivan

17.07.2021 11:22

Mogao im je pevati bilo koji lokalni pevač za nekoliko stotina evra.

Odgovori 15 1
Ljiljana

18.07.2021 07:34

Seve je potpuno u pravu sto drzi distancu i trazi gorile da je zastite. Svi vi biste isto to radili kada bi izgledali u prirodi onako kako izgleda na prvoj fotki u tekstu, a stalno objavljujete filtrirane i fotoshopirane fotke na mrezama. Dodjes po mraku da te ne " poznadu", neces konferenciju za stampu ima previse reflektora, nema prilaska! Taman posla da neko izbliza vidi sve one bore, podocnjake i razliveni botoks. Bina je druga stvar, distanca, sminka i scenski efekti a tu je i plejbek verovatno. Mislim da je dala dobru lekciju organizatorima, da prestanu da koriste ponistene marke taksene i predju na nase lepe, mlade i prirodne devojacke nade. Nekada sam volela Seve, ali...prema svecu i tropar. Trebalo bi je precrtati i zaboraviti. Idemo dalje.