GOLA KO OD MARTE ROĐENA: Elena Kitić objavila VRELU FOTKU, pozirala potpuno naga!

Autor:

Zabava

17.07.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena je ponovo šokirala javnost vrelom fotografijom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Elena se skinula

Tinedjž zvezda i pevačica Elene Kitić poznata je kao jedna od najseksepilnijih dama sa estradnog neba, a budući da joj je majka Marta Savić, to je sasvim očekivano.

Nedavno ste imali priliku da vidite Elenu na bazenu, bez trunke šminke, u opuštenom izdanju, što je mnoge iznenadilo, jer su navikli da pevačicu vide u zategnutu. Međutim, ona je odlučila da zada novi domaći zadatak koleginicama sa estrade, pa je tako objavila na Instagramu fotografiju koja je sve šokirala.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Elena

Naime, radi se o provokatinoj fotki na kojoj je Elena pozirala obnažena, a na njenom telu bile su samo tetovaže. Gola ko od majke rođena, Elena je bez ikakvih problema objavila fotografiju, koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Elena je neko ko voli ekstravaganciju, pa joj ovakav vid fotografisanja nije stran, a izgleda da je i odlučila da pokaže kakva je u ,,opuštenom" izdanju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading