(VIDEO) TRAGEDIJA U DOMU SRPSKE GLUMICE: Danica Maksimović se POTRESNIM rečima oprostila od ČLANA PORODICE!

Autor:

Zabava

17.07.2021

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica se oprostila potresnom porukom od Tee.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Danica

U domu glumice Danice Maksimović desila se tragedija, koja je sve unesrećila, pa se ona oglasila na Instagram profilu.

Naime, poznato je koliko Danica voli životinje, kao i da je imala psa Teu koja joj je predstavljala veliki deo života. Međutim, nažalost, došlo je vreme da se njih dve oproste nakon 13. godina druženja.

Foto: instagram.com/danicamaksmovic
Danica

- Moja Tea, moja ljubav i prijatelj, zaspala je zauvek! Trinaest godina radosti, sreće, druženja, uživanja u svakom kutku naše oaze...! Bila si ukras našeg dvorišta, najlepši moj cvet kome sam šaputala, koga sam mazila, najnežnija njuščica i šapica, moj čuvar uvek uz kapiju, moja radost kada se vratim kući i repić koji zamaše od sreće..., moje oko bistro i lepo koje me razume..., kada sam bivala umorna, a ponekad i tužna, prilazila si sa šapom da me dotakneš, ohrabriš...! Ja sam tebe hrabrila poslednjih dana, borba je bila velika, ali ljubav, nažalost, nije bila dovoljna da učini čudo! Nema reči kojima bih opisala ovu bol i tugu! Nedostajanje će trajati zauvek, dok postojim! Volim te, moja ljubimice lepa! - napisala je Danica uz video kojim se pozdravila od Tee.

Danica je na Teu gledala kao na člana porodice, kako to inače biva sa svima koji imaju psa, toliko se saživela sa njom, da ju je ova vest vidno pogodila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miskec

17.07.2021 07:27

Pa u soku sam, kakva tragedija, mozes misliti, a tretirala je kao clana porodice! Moja persijanerka Kica imala je 17 godina kada je uginula i necete verovati takodje smo je smatrali clanom porodice.

duja

17.07.2021 09:15

Kada i gde će biti komemoracija, i dali će biti proglašen dan žalosti ja predlažem bar tri dana da traje.

Odgovori 10 1
Tanja

17.07.2021 11:41

Више од 20 година смо имали псе у кући и стварно су били чланови породице и одболовали смо њихове смрти као одлазак најдражих! Не постоји ништа што за њих не бисмо урадили...