(FOTO) NE ZNA U ŠTA SE UPLELA: Milici Pavlović PRETI OPASNOST, u kandžama smrti! TREBA JOJ ZAŠTITA!

Autor: Republika

Zabava

16.07.2021

09:40 >> 10:08

Pevačicu su mnogi vidovnjaci upozorili, ali ih ona nije poslušala.

youtube.com/printscreen
Milici preti opasnost

Serija ,,Pevačica" emitovaće se na televiziji od septembra, a na promociji projekta pojavila se i glavna glumica i pevačica Milica Pavlović.

Ona tumači lik brutalno ubijene pevačice, a kako se priča, scenario je inspirisan nerešenim zločinom nad Jelenom Marjanović. Njen muž Zoran Marjanović, optužen za ubistvo, ne želi da veruje da je njegova porodična tragedija pretočena u seriju, ali pre nego što reaguje, čeka da se i sam uveri. Do tada, mnogi vodivnjači i astrolozi upozoravaju Milicu da na ovu ulogu nije trebalo da pristane.

promo/Instagram/printscreen
Jelena i Milica

- Nikako nije dobro na ovaj način poistovećivati se sa mrtvima, naročito sa tako zverski ubijenom ženom. Na taj način Milica može na sebe da navuče lošu energiju. Naročito ako se baš uživi u lik. Gledaocima sve to deluje bezazleno, ali nije! Ulaženje u lik, preživljavanje tih sitaucija čak i na setu, kad svi znaju da je to gluma, stvara konekciju sa vibracijom zločina i smrti i to može da donese nevolju i u lični život. Milica može da ne veruje u sve to i da se smeje na naša upozorenja, ali bolje bi bilo da nas je poslušala - kaže vidovnjakinja Zorka za Svet.

 

Komentari (0)

Loading