(VIDEO) JEDVA ČEKAM DA GA UHVATIM: Nakon što ju je bivši prevario sa STARLETOM, poznata pevačica otkrila šta priželjkuje!

Autor:

Zabava

15.07.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica spremna za novu ljubav?

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Aleksandra

Pevačica Biljana Sečivanović je danas izgovorila sudbonosno ,,da" svom izabraniku Aleksandru Nediću, a zvanice su počele da stižu. Među prvima su se pojavili Biljanine kolege Aleksandra Bursać, Uroš Živković i brat Rade Manojlović Nenad Manojlović sa suprugom.

Tom prilikom smo upitali Aleksandru Bursać o tome da li će stajati u prvim redovima kada Biljana bude bacala bidermajer, a njen odgovor nas je iznenadio.

RepublikaFoto: Republika.rs
Svadba

- Stajaću u prvom redu. Jedva čekam da ga uhvatim! Vidi, nešto ćemo preko veze da se dogovorimo Biljana i ja - izjavila je Aleksandra.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno u medijima ispričala o bivšem dečku koji ju je prevario sa jednom starletom, a izgleda da je ona spremna za nove ljubavne pustolovine.

RepublikaFoto: Republika.rs
Zvanice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading