BILA SA KOLEGOM U NJIVI U POLICIJSKIM KOLIMA: Pevačica progovorila o eksplicitnom snimku, NE DAJ BOŽE DA MOJ INTIMNI VIDEO IZAĐE NA VIDELO!

Autor: Republika

Zabava

15.07.2021

09:44

Pevačica progovorila o intimnim detaljima koje su zanimale javnost!

instagram.com/dusicagrabovic
Dušica Grabović

Dušica Grabović ne prestaje da izaziva kontroverze, a pevačica je rešila da otkrije sve zablude i istine o sebi.

Dušica je otvorila dušu pa otkrila zbog čega voli da se snima tokom intimnih odnosa, po čemu je tvrdi bolja od Severine, a evo zašto nikada neće otići pod nož.

- Živimo u 21. veku, svi se snimaju i ne vidim zašto je to bilo kome čudno. Ne daj bože da izađe moj snimak s*ksa jer sam ja prevazišla Severinu. Ne znam kako bih preživela da moj intimni snimak ugleda svetlost dana - kaže na samom početku razgovora Dušica, i dodaje da je muški pol oduvek doživljavao kao vatrenu ženu.

- Na ženi se vidi kakva je u krevetu, da li je prazna ili hodajući se*s, a tako mene zovu - kaže Dušica i objašnjava koje je sve operacije imala.

- Sledim primer Bijonse i Džej Lo, one su prirodne i nemaju silikone. Botoks je jedino što sam radila, a nemam nijednu estetsku korekciju. Ni usne nisam radila. Podržavam prirodni izgled, a razumem da neko ugradi silikone ukoliko je grudi nasledio od tate - kaže kroz smeh pevačica, a prenosi Espreso.

Kako dodaje, otkako je postala javna ličnost, najteže joj padaju laži o sebi.

- Mnogo je neistina izrečeno o meni, čak u toj meri da imam problem da se udam. Pisali su da sam izgubila posao jer sam bila sa kolegom u njivi u policijskom automobilu, pisalo se da sam uhapšena u Cirihu... Zbog takvih stvari sam imala dosta problema. Čak sam i pokušala da izbrišem vesti sa interneta, ali nisam uspela - kaže Dušica i objašnjava da su joj te stvari bile prepreke u vezama.

- Muškarci gledaju sve, pogotovo ako su Balkanci. Svima sam rekla da treba prvo da me upoznaju jer ako poveruju u ono što pročitaju o meni, neminovno će otići. Možda zvuči paradoksalno, ali imala sam više udvarača dok sam radila kao policajka - kaže Dušica, i dodaje da nikada ne bi bila u vezi sa kolegom.

- Muvale su me kolege sa estrade, ali sam im uvek govorila da ne treba da me gledaju kao ženu. Sada me zovu "brat Duško", ali to nije dobro - kaže na kraju Dušica.

Komentari (0)

Loading