(FOTO) OVAJ DETALJ IZ CECINE I ARKANOVE LJUBAVNE PRIČE NISTE ZNALI: Pevačica je uradila ŠOKANTNU stvar!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.07.2021

15:21

To tada nije bilo normalno!

youtube/cecaraznatovic
Ona je njega zaprosila!

Svetlana Ceca Ražnatović bila je u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom od 1995. godine do kraja njegovog života, 2000. godine, a detalje o njihovoj ljubavnoj priči nikada nije krila.

- Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada sam trebala da pevam sa Džejem, za Dan garde - ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji “Maksovizija”, pa dodala:

Uvel je govorila da je on pravi čovek za nju!

- Sećam se kada sam ga upoznala, jedino o čemu sam razmišljala je kako bih volela da sam žena takvog džentlmena, zaštitnika. Pored njega bi se svaka žena osećala najsigurnijom i najvoljenijom na svetu. Zbog tih fenomenalnih trenutaka pamtim samo lepo iz šest zajedničkih godina. Ne mogu, niti želim da ulazim u detalje najstrašnijeg dana.

Kako se kasnije pričalo, do njihovog tradicionalnog venčanja, koje je pratio Balkan, došlo je nakon što je Ceca zaprosila Arkana. Pisali da je pevačica nakon pet meseci veze pitala muškarca kojeg je često opisivala kao čoveka svog života: “Hoćeš li ti mene da ženiš ili nećeš?”, a on je odgovorio potvrdno. Kako prenosi "Objektiv", verili su se na Božić, 7. januara 1995, a na Cecinoj ruci zasijao je prsten s briljantom od tri i po karata.

Komentari (0)

Loading