(VIDEO) ANASTASIJA ĐUSKALA NA STOLU: Pevala umesto Stoje!

Autor:

Zabava

14.07.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravila je fantastičnu atomosferu!

Foto: printscreen
Zapevala je umesto Stoje!

Anastasija Ražnatovic bila je sa deckom Đorđem Kuljićem preksinoć na crno- beloj rodjendanskoj žurci drugarice Petre, a koliko se dobro provela svedoče snimci i fotografije na društvenim mrežama. 

Cecina naslednica igrala je na stolu, a obučena u šik crnu haljinu pevala je sa zvezdom večeri Šakom Polumentom koji je za Republiku  podelio impresije.

RepublikaFoto: printscreen
Nije se libila ni da se popne na sto!

- Anastasija je divna devojka i jeste bila vesela na tom rodjendanu. Bilo je mnogo lepo  sve u restoranu na Dorćolu, od veselog društva mladih i lepih ljudi, preko muzike i energije koja  je druženje učinila sjajnim. Anastasija je sa mnom pevala  Stojin deo u pesmi " Gde god podjem tebi idem" koja svuda pravi lom. Mnogo mi je drago sto sam baš ja omiljen pevač u tom društvu- rekao je Polumenta za Republiku. 

 

 

Na istoj žurci bila je i Anastasijina drugarica, stilistkinja  i bivša  manekenka Bojana Rajić koju je suprug Branislav Djurdjević grlio i ljubio pred svima ponesen dobrom atmosferom. Inače, ovaj par nedavno je proslavio šestu godišnjicu braka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

14.07.2021 17:59

Samo se u Srbiji pevaljke penju na sto. Za tu priliku je mogla da stavi jos kracu suknju, nije fora da oni odozdo ne vide nista.