STANKOVIĆ DONEO TEŠKU ODLUKU: Poznat status Gelora Kange

Autor:

Sport

14.07.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabonac je na pripremama u Austriji bio u drugom planu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Gelor Kanga

Činilo se tokom letnjih priprema da Dejan Stanković neće ozbiljnije računati na Gelora Kangu ove sezone, ali prema poslednjim informacijama, došlo je do preokreta.

Reprezentativac Gabona na generalnoj probi protiv Šturma nije bio ni u protokolu, ali će po svemu sudeći dobiti još jednu šansu, piše "Sportski žurnal".

Crvena zvezda sezonu otvara u petak na svom stadionu protiv Vojvodine, a na tom meču bi Kanga mogao da se nađe na terenu već od prvog minuta.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

On bi tu šansu mogao da dobije, pošto na njegovim pozicijama niko nema zacementirano mesto u ekipi. Seku Sanogo je u lošoj formi, Veljko Nikolić i Njegoš Petrović nemaju potreban kvalitet, a više nisu ni bonusi, dok je Nenad Krstičić propustio veći deo preiprema, pa još nije u idealnom stanju.

Prema tome, Stanković bi neočekivano mogao da pruži novu šansu Kangi, a ukoliko je Gabinac iskoristi teško će ga neko kasnije izbaciti iz startne postave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading