JOŠ UVEK PATI ZA RASTOM: Ana se DEMOLIRALA alkoholom tokom nastupa, MENJALA stihove, pa DOZIVALA BIVŠEG MUŽA!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

12.07.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić šokirala publiku.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić (42) nastupila je za vikend u jednom popularnom noćnom klubu u Beču, a na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se čuje i vidi kako se poigrala sa tekstom pesme "Bilo je lepo", pa u jednom trenutku počela da pominje bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i da ga doziva da joj se vrati! Naime, pevačica je u naletu emocija i očito pod dejstvom alkohola pomenula bivšeg supruga, a kad su prisutni čuli Rastino ime, počeli su da aplaudiraju.

- Ana je napravila haos na nastupu u Beču, a dok je pevala, u pauzama je pila penušavo vino i nazdravljala s publikom. Videli smo da je tokom nastupa alkohol odradio svoje, pa je Ana pripita počela da skače po bini, da se valja i čuči dok peva. Dok je izvodila pesmu "Bilo je lepo", pomenula je Rastu u stihovima jer je menjala tekst. Umesto stiha "Opet, mili, vrati se, opet planove pokvari" pevala je "Opet, Rasto, vrati se, opet planove pokvari". Publika je počela da joj aplaudira i vrišti, međutim, videlo se da je mnogima bilo i čudno što ga spominje jer odavno nisu zajedno - priča za Srpski telegraf izvor koji se našao na licu mesta.

Ana se više puta presvlačila, a na kraju nastupa se u donjem vešu valjala po bini

Kako dalje saznajemo, Nikolićeva je nekoliko puta išla i da se presvuče, a za to vreme joj je jedan od članova obezbeđenja dosipao piće.

- Ana voli da popije na nastupu, to ništa nije neobično. Šalila se nekoliko puta, pa je u mikrofon pričala: "Kad hoću da mi je život još lepši, gucnem penušavo vino, a to predlažem i vama". Gosti su se smejali, navikli su da je Ana takva i niko joj ne uzima za zlo. Kad je išla da se presvuče, zaposleni su joj sipali piće, ali nije to ništa strašno! Kad Aca Lukas može da pije i puši na bini na koncertima, može i Ana. Što se Raste tiče, on je otac njenog deteta i normalno je da ga pomene. Možda je zaljubljena još u njega, ko zna - zaključuje naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock
Ana Nikolić

Inače, kako tvrde očevici, pevačica je na binu izašla u suknji i jakni, a završila je u donjem vešu, teturajući se po sceni, dok je pevala balade. Ana je posle nastupa na Instagram okačila nekoliko fotografija i video-klipova, a ljudi u komentarima su joj mahom pisali da prestane ako misli da zadrži publiku, prestane da pije jer se tako uništava, ali je ona brže-bolje brisala komentare i ostavljala samo one u kojima je hvale.

 

Foto: youtube.com/Republika

Lukas: Volim da cugam tokom nastupa!

Anin kolega Aca Lukas ispričao je u jednom intervjuu da ne vidi ništa loše u tome da se popije koja čašica alkohola na nastupu jer se u tim situacijama grlo otvori, što je još bolje za pevanje.

- Na jednom od svojih koncerata sam nazdravio vinom dok sam pevao i sutradan su neki nedeljnici pisali kako sam bio pijan na bini. To nije tačno, ako popijete čašicu alkohola tokom koncerta, to samo može da vam pomogne da bolje pevate, ništa drugo. To ne znači da sam alkoholičar i da pijan pevam. Alkohol mi ne smeta, a ni cigarete, tako da ne znam što su tako predstavili situaciju - rekao je jednom prilikom folker.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading