ACA LUKAS ŽIVEO SA KSENIJOM PAJČIN, A ONDA SE ZBOG NJE RAZVEO: Pevač do detalja opisao VEZU SA POKOJNOM PEVAČICOM ZBOG KOJE MU JE PUKAO BRAK!

Autor:

Zabava

15.06.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otkrio u svojoj knjizi detalje veze sa tragično nastradalom pevačicom!

Foto: E-Stock, ST/V. Lukić

Aca Lukas i Ksenija Pajčin

Pevač Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas izdao je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja,'' a ono što u njoj piše je mnoge ostavilo bez teksta.

Lukas se našao u žiži javnosti nakon izdavanja knjige u kojoj je na jedno mesto skupio događaje iz svog života, manje ili više poznate javnosti, ali i niz šokantnih činjenica zbog kojih je javnost u neverici.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Autobiografska knjiga Ace Lukasa

Mesto u knjizi su našli i hapšenje tokom akcije "Sablja", susret s pripadnicima zemunskog klana i Cecom Ražnatović u Centralnom zatvoru, ali je otkrio detalje tajne veze koju je imao s ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: "Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala "Kako je ova uspela, a ja ništa?" -  napisao je Lukas.

Foto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin

On takođe piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

- U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala.

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas sa bivšom suprugom Natašom

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. "Aco, gotova pauza" čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo "nisam valjda...?". Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi" - napisao je Lukas.

Podsetimo, pevačica je tragično nastradala 16. marta 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubica

15.06.2021 09:19

Podsmevao se Kiji za knjigu a sad i on postao književnik

Odgovori 10 0
Djura

15.06.2021 09:35

Kakav necovek. Tako zavlaciti partnerku.

Majat

15.06.2021 09:54

Aco, i šta je bilo kad si se probudio?....

Ninjaslav

15.06.2021 11:07

Ovo kao Kristijan Golubović da je pisao,ahhahahaha.