SALE JE NA FORU UZEO PARE: Zorica Marković osula po Saši Popoviću, otkrila NEPOZNATE detalje: PRODAO NAS JE KAO MUŠMULE!

Autor: Republika

Zabava

11.07.2021

21:13

Zorica Marković osula je po ''Grandu'' i Saši Popoviću, pa otkrila detalje koje niko nije znao.

youtube.com/printscreen
Zorica Marković

Nakon što je pevačica Zorica Marković sve rasplakala rekavši da će usvojiti Milicu Kemez i biti uz nju, sada je opet bila iskrena, ali ovaj put je oplela po "Grand" produkciji i pojedinim kolegama, prenosi Kurir.

- Sve kažem šta mislim, nema problema, svađe, samo komentarišem ono što znam 30 godina. Šta, oni p*šaju kolonjsku vodu? Dokle više ta gluma? Sa visine nas gledaju. A šta je "Grand"? I to je rijaliti, i oni se svađaju i gori su. Mnogo su teža pitanja tamo, u smislu budućnosti te dece koja dolaze tamo, maltretiraju se, ulažu, a oni im komentarima sruše snove - rekla je Zorica i dodala:

youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Ja to odavno ne pratim. Mnogi će reći sad da sam ljubomorna što me nisu zvali da budem u žiriju, ali ja nikad to ne bih ni pristala. Ne želim da nikome rušim snove, a surovo sam realna. Ne znam da li je namešteno, prosudite sami, kad vidite ko su sve pobednici.

youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović

- Sale je genijalac, smislio foru da uzme para. Uvek je bio korektan. Prodali "Grand", mene niko ne može da proda. Ne znam ni kome su prodali, prodali sve naše ugovore kao da smo mušmule. Trebalo je da pitaju nešto. To ne može ni Bog otac da razmota. Bitno da je neko zgrnuo pare, a mi možemo da jedemo dudinje - zaključila je Zorica.

 

Komentari (1)

Loading
Radmila

12.07.2021 08:54

Eh, Zoko, nisi ti ništa rekla. Kladim se ni 1% onoga što znaš.