IŠAMARAJ GA I OSTAVI: Svekrva Jovane Jeremić ne dozvoljava voditeljki da pređe preko ŠVALERACIJE MUŽA!

Autor:

Zabava

11.07.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrva podržala snajku!

RepublikaFoto: ST/Petar Divac

Jovana Jeremić nema problem sa svojom svekrvom, naprotiv, njoj može da zahvali što je srećno udata žena.

Zorica Jovani uvek rado pomogne, pričuva dete kad treba, a sada je podržala i u odluci da promeni posao. Može se reći da Jovanu pazi više nego sina.

Ljudi ne znaju, ali zapravo je ona izabrala ženu za svog sina. Kad joj je Vojislav rekao da ne može da nađe neku pametnu devojku koja ulaže u obrazovanje i s kojom bi mogao da nađe zajednički jezik, majka mu je rekla: Evo, Jovana ti je primer takve devojke! Ona je nju znala sa televizije jer je pomno pratila ‘Parove’ i oduševljavala se Jovanom, ali Voja nije imao pojma o čemu priča, pa je rekao majci:  Ajde, beži, ko ti je ta.

Nedugo zatim sudbina se umešala i oni su se slučajno upoznali, a da Zorica nije imala pojma. Kad je Voja Jovanu doveo u Pirot prvi put, majka se šokirala. Naravno, bila je presrećna i odmah je Jovanu prihvatila kao ćerku. Od tadaje uvek držala njenu stranu.

Svekrva uvek na snajkinoj strani!

I kad je jednom dok su još bili vereni neka devojka proganjala Voju i lagala da mu je ljubavnica, majka ga nije branila. Rekla je Jovani da ne sme da pređe preko švaleracije nego da ga, ako se ispostavi da je to istina, išamara i ostavi. Na svu sreću, on ništa nije uradio, pa su i dalje u srećnom braku., prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading