(VIDEO) TO JE BILO KAD SAM IMAO PAUZU OD ROČIŠTA: Bane Sanšajn otkrio detalje VENČANJA NA KARIBIMA!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

11.07.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane je napravio vrelu atmosferu na Exitu!

RepublikaFoto: Anđelija Grujić
Otkrio je sve o venčanju sa Deom!

Popularni muzičaka grupa Sanšajn nastupala je sinoć na najvećem balkanskom festivalu Exitu.

A mi smo tu priliku iskoristili da porazgovaramo da frontmenom, Brankom Bojovićem, poznatijim kao Bane Sanšajn.

Sa Banetom smo pričali o nastupima, Exit-u, pilotiranju, ali i njegovoj prošlosti koja nije toliko svetla. Zanimalo nas je zašto se venčao na Karibima.

RepublikaFoto: Anđelija Grujić
Pokazao je neverovatnu energiju!

- Imao sam neku pauzu između ročišta, i onda sam rešio da odem što dalje mogu, to mi je trebalo. Imam prijatelje po celom svetu, pa sam mogao da biram gde ću. Izabrao sam Karibe. Prva dva meseca sam bio sam, a onda je došla moja devojka, sa kojom sam tada već bio u ozbiljnoj vezi i eto, desilo se da smo se venčali- objasnio je Bane kako je stupio u brak sa svojom izabranicom Deom.

RepublikaFoto: Anđelija Grujić
Do zore su skakali!

Ovom reperu je taj period bio veoma težak, jer je, podsetimo, samo nekoliko meseci kasnije osuđen na deset meseci kućnog protvora, zbog napada na pripadnika interventne jedinice i posedovanja spida u vrednosti od oko 100.000 dinara. Da reperu podsećanje na ovaj period teško pada, vidi se iz načina na koji se dotakao te teme, a koji možete videti u videu na početku ovog teksta.

RepublikaFoto: Anđelija Grujić
Publika je bila oduševljena!

Nešto pre samog intervjua, Bane nas je zamolio da pogleda na našim slikama, jer ga je brinulo da li će biti lep na toliko iščekivanom nastupu, koji je prvi od nastupa u Fest-u, koji je imao u oktobru prošle godine.

Nastup na petrovaradinskoj tvrđavi prošao je odlično. Bend Sunšaj zapalio je publiku, što vrelom atmosferom, što neverovatnom energijom koju su pokazali na nastupima. Publika je jedva dočekala da njihom koncert, koji je zbog tonske probe malo kasnio, počne, a kada je napokon počeno, veza između publike i benda bila je opipljiva. Publika je oduševljeno skakala i pevala stihove ove popularne grupe, a kako je to izgledalo, možete videti u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading