(VIDEO) PRVI INTERVJU POBEDNICE ZADRUGE 4: Nadica Zeljković progovorila o utiscima i gde će potrošiti novac, PA SE OSVRNULA NA LJUBAV JEDNOG UČESNIKA!

Autor: Dušan LUKIĆ, Goran DOLJANČEVIĆ

Zadruga

11.07.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena je četvrta sezona rijaliti programa "Zadruga".Pobednik "Zadruge 4" je Kijina majka, Nadica Zeljković!

-RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nadica pobednica Zadruge 4!

Voditeljka Dušica Jakovljević  u jutarnjim časovima je saopštila da je Nadica Zeljković osvojila prvo mesto, a pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić uručila je statuu pobednici "Zadruge 4", a dobila je i ček od 50.000 evra kao glavnu nagradu.

Nadica je bila ushićena zbog pobede, naglasila je da joj prvo mesto bitnije nego sam novac, a mi smo želeli da saznamo utiske pobednice, kako je podnela period u Beloj kući, da li su je bolele uvrede učesnika, kako će potrošiti novac,  te da li je očekivala prvo mesto:

* Jel ste očekivali pobedu večeras?

- Nisam, zaista nisam očekivala, to je stvarno simbolika,Bog mi vraća u životu, nije sve u novcu, ali u pobedi jeste. Nisam očekivala, ali mi je jako drago za Milicu Kemez, ona je dete, znate njenu životnu priču i nju je nagradio Bog. baš mi je drago. Ja sam bila jedan od najstarijih učesnika osim Miće i trebalo se boriti sa mladim ljudima, da izdržiš taj stav. Neke stavove sam branila, nešto sam možda i pogrešno rekla, evo ovo je razultat mog učestvovanja. Ja sam žena iz naroda, ušla sam nepripremljena, ponašala sam se prirodno, onakva kakva jesam.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

* Sad kad je sve gotovo, šta je bilo najteže što ste podneli od početka do kraja?

- Često sam spominjala da mi je najteži period trajao dvva meseca, jer sam ostavila majku kući samu, svi su mi se smejali zbog toga, ali mene nije sramota, sa svojih 60 godina sam jako vezana za svoju majku, jer je ona u dubokoj starosti, ali veoma pokretna, vrlo je snalažljiva i najbolja majka na svetu, ali što se tiče bitisanja mogla sam ostati još dva meseca.

* Koliko su vas bolele Nenadove uvrede?

- To sam nekako zanemarila jer sam imala cilj da dođem do dođem do njegove svesti, da ga urazumim.  Kad me vređaju ja ne želim to ni da slušam, ako bih počela da slušam bilo bi mi jako loše, jer nisam zaslužila da mene neko uvredi, ja ne koristim ružne reči i ne psujem. Bolele su me sve te uvrede, ali sam zanemarila, da bi on došao sebi, ja sam to sve oprostila, ne želim o tome ni da komentarišem.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

* Kako komentarišete večerašnje pomirenje Tare i Ša?

- Ne znam za to, iznenađenje, odlično baš mi je drago, želim mu svu sreću, naravno ironična sam. Ja glasam za ljubav, opet sam ironična, sve je to lepo, naravno i opet sam ironična.

* Kako planirate da potrošite novac?

- Ovaj boravak u Zadruzi je posvećen mom detetu, to sam otkrila u Zadruzi, mislim da je ona to i čula. Posvetila sam njoj, biću potpuno iskrena, ceo život radim da bi imali komoditet, hleb i namaz, autić, benzin, a nikada nisam imala da dam nešto iz svoje ruke, novac mom detetu. Ovo je pobeda za Kiju. Nisam mogla nikad da uštedim, da skupim novac i da kažem ovo je od majke, ali ovo je sada za nju.

* Da li je veća trema sada ili kada ste Kiju sačekali kao pobednicu u Zadruzi 1?

- Sad mi je ovo je šok, zato što mi je neočekivano, sad se šalim da mi je čudno, ne može kruška da rodi jabuku. Nije mi bila trema dok su izbacivali zadrugare, ali evo ova sad euforija, kad sam videla sve vas, pa sam videla dokle je ovo došlo i šta to znači. U prvoj Zadruzi je bio emotivni šok zbog samog čina, a bio je i mom detetu i meni i mojoj porodici, samo sam želela  što pre da izađe, nisam ni razmišljala o pobedi, kao podrška smo došle moja rođaka i ja i samo sam želela da je zagrlim i da izađe živa i zdrava.

* Koliko su vas bolele uvrede na Kijin račun u ovoj sezoni?

Od uvreda sam se najviše nervirala kad je Marija Kulić vređala moje dete, da se priča o mom detetu svašta i da udara na moral moje ćerke, pogotovu majka tri ćerke. Nikad ženama uspeh neće prihvatiti, uvek mora da stoji neko iza nje, neko je bio sa njom, pa nalaze neke od pre 4 godine. Zašto bi neko morao iza uspešne žene da stoji, zašto se ponižava uspeh uspešnih žena, pa su spominjali uz njeno ime i nekog političara.

Foto: Republika.rs

* Šta ćete prvo uraditi kad dođete sad u stan?

- Prvo ću Kiju poljubiti.

* Imali ste u planu da otvorite restoran, da li će te to sa ćerkom ostvariti?

- San svakog konobara je da otvori restoran, da imam četiri stola i nekoliko stolica. Biću ponovo konobarica, dočekivaću goste i reći ovo je vaš sto.

* Da li ste svojom pobedom pomogli da se razbiju predrasude koje se u našem društvu ima prema 55 +?

Mogu da razbijem predrasude, naspram zadrugara kojima je teško bilo da ustaju, da se smaraju po žurkama, Zadrugovizijama, uživaju na bazenu, eksterijeru, enterijeru. Umesto da uživaju u tome, oni su tako mračni, a ja sam bila toliko pozitivna i cenila sam sve to, a oni smoreni do bola, sve im je bezveze, tako da sam ja razbila predrasude, svako ko hoće 50 plus da se prijavi neka se prijavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

* Da li je postojao momenat da ste se pokajali što ste ušli?

Na početku mi je bilo jako teško i zbog majke, tu sam se pokajala, u vezi čega inače da se pokajem, što sam rekla neko surovu istinu. Osuđivali su me kako ja njih vređam, ja kad kažem nešto njima, ja ponovim njihove reči koji govore između sebe u svađama, a oni posle kad se pomire, a ja to ponovim, onda je njima to strašno, ja sam surova, vređam ih.

* Koga najviše boli vaša pobeda večeras?

- Prkosila sam im često, i uvek govorila ja ću pobediti, pa mislim da ih sve boli (smeh)

* Na društvenim mrežama su se našalili da je sledeće godine na redu da pobedi Anabela, ako ćemo po redu, da bude 1-1?

Sigurna sam samo za svoje dete, a za druge ne znam

Da li će te se zaljubiti možda?

- Kako da ne, gde je Kobra, malopre je bio tu. Jednom sam volela, to je rezultat ljubavi, moja Kija, posvetila sam se njoj, valjda će mi neko prići nekad, niko mi ne prilazi- zaključila je Nadica u prvom intervjuu nakon izlaska uz Zadruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

NADICA ZELJKOVIĆ JE POBEDNICA "ZADRUGE 4"

Komentari (5)

Loading
Mirna

11.07.2021 09:34

Naravno da iza vase kceri je stojala produk ija.Pinka kao i iza vas sad.Jos fali samo da pobijedi baba i da se porodica zaokruzi.

Odgovori 4 15
Ana

12.07.2021 17:55

@Mirna - STO DA NE?! kad je mogla Ziza moze i baka! sigurna sam da bi i ona pobedila,genetika je cudo! BRAVO NADICE!

Vlada

11.07.2021 11:45

Pobedila je žena sa ljubaznim osmehom. I kada se svadjala - sa osmehom se svadjala i ukazivala im gde greše mladi od nje.

Odgovori 15 1
Jelena

12.07.2021 07:29

Pobedio je običan čovek (žena) iz naroda. Živeo narod!