(VIDEO) OD OSAMDESETIH HARA DOMAĆOM SCENOM I SVI GA OBOŽAVAJU! Đule Van Gogh otkrio KOJU stvar bi promenio u svom ŽIVOTU!

Autor: Anđelija Grujić

Zabava

09.07.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đule Van Gogh otkrio stvari koje bi promenio u životu.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Van Gogh

Osamdesetih godina prošlog veka na scenu je stupila danas nezaboravna muzička grupa Van Gogh.
Na hitovima ove grupe odrasle su mnoge generacije, a neki od njihovih najvećih hitova su "Ludo luda", "Spisak razloga" i "Neko te ima noćas". 


Nakon pandemije, koja sada traje skoro godinu ipo dana, Van Gogh napokon ima nastup i to ni manje ni vise nego na najvećem festivalu u Srbiji i regionu, na Exit-u.
Mi smo ugrabili priliku da razgovaramo sa Đuletom Van Goghom i porazgovaramo sa njim o njegovoj dugoj karijeri, mladim danima, Exit-u, ali i životu uopšte i njegovoj "glumačkoj karijeri".


Otkrio nam je da se nikada ni zbog čega nije kajao, te da bi kad bi imao šansu da promeni životne odluke promenio sve.
RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Van Gogh

- Sve bih promenio, da mogu. Pustio bih da vidim gde bi me nove životne odluke dovele, a i kad ne bih završio na istom mestu ne bi bilo bitno.
Đuletu je bilo jako drago da se seti svoji, nazovi, glumačkih dana, kada se pojavljivao u serijama "Lisice" i "Ono kao ljubav".

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Van Gogh


- Potpuno sam zaboravio to, ali da, i to je jedna stavka u karijeri. Daleko da bi se to moglo nazvati glumom, samo sam popunjavao rupe tamo gde nije bilo statista. Moja ekipa je blejala na tim setovima, pa eto.
Ostatak intervjua možete pogledati u videu na početku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading