(VIDEO) OD PADA DONJEG VEŠA DO RUKE IZMEĐU NOGU: Muškarci su se potpuno pogubili kad su videli SAJSI MC u OVOM IZDANJU!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

09.07.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi je pripremila neverovatno iznenađenje za sve prisutne.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Sajsi je oduševila svoje fanove!

Exit festival je nakon skoro dve godine pauze od Petrovaradina sinoć otvorio svoje kapije. Mnogi domaći i svetski izvođači imali su priliku da nastupaju na 14 pozorišta širom novosadske tvrđave, a među njima se našla i Sajsi MC koja je svoj nastup održala sinoć u tri ujutru na VISA Fusion bini.

Sajsi je za svoje najvernije fanove, koji su sa njom ostali do četiri ujutru pripremila neverovatnu poslasticu. Naime, ona je u jednom trenutku od organizatora zatražila stolicu, pa je sela na nju i uz reči: "Sada jedan striptiz" podigla noge u vazduh, ne bi li i publika iz poslednjeg reda mogla da vidi kako skida podvezicu. Muškom delu publike zastao je dah u iščekivanju da li će još neki deo odeće pasti sa nje, međutim Sajsi je rešila da se baci na pesmu "Ja bih da me ti", čije je prilično eksplicitne, a može se reći i vulgarne stihove, obogatila rukom koju je zavukla sebi između nogu, pravivši se da se na sceni samozadovoljava.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Zbog nje je mnogim muškarcima zastao dah!

Publika je bila u transu sve do kraja Sajsinog nastupa u četiri ujutru, a mi smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa njom i da je pitamo kako na njene stihove reaguje njen otac, inače prvi pevač popularne grupe "Generacija 5":

- On me potpuno podržava i razume. Nikada se nije mešao u moje pisanje. Čak mi je u par navrata rekao i da mogu da budem ekstremnija u izrazu i na bini.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Njeni roditelji su joj pružili punu podršku u karijeri!

Sajsi je istakla i da je zahvaljujući roditeljima postigla toliki uspeh, jer je put muzčara izrazito težak, ali je još teži ako nemate podršku najbližih.

Ceo intervju sa Sajsi MC možete pogledati na početku teksta, a atmosferu sa koncerta u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading