BURA PRED FINALE: Brazilci navijaju za Mesija protiv svoje zemlje, Nejmar im poručio da se TERAJU!

Autor:

Sport

09.07.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Brazila i Argentine igraće u finalu Kopa Amerike, a pred klasik vlada velika bura u zemlji Karioka.

Nejmar

Brazil i Argentina će finalni meč odigrati u noći između subote i nedelje.

Ipak, atmosfera u samom Brazilu nije najbolja. Buru je pogotovo napravila objava Nejmara na Instagramu u kojoj je žestoko opleo po svom narodu, koji prema njegovom mišljenju priziva neuspeh Karioka.

Pojedini navijači prizivaju prvi trofej Lionela Mesija sa Argentinom, jer smatraju da ga zaslužuje, pa čak i preko sopstvene reprezentacije.

- Ja sam Brazilac sa velikim ponosom i ljubavlju prema otadžbini. Oduvek sanjam da obučem brazilski dres i slušam pesmu naših navijača. Navijam za Brazil u bilo kom sportu, na bilo kakvom takmičenju. Ako se Brazilac takmiči u modeliranju, ja navijam za njega. Ako je u pitanju Oskar ili što god drugo, navijam za Brazilce. Gde god nastupa Brazil, ja mu dajem podršku. I pitam se: Ko je Brazilac i ne radi to isto? Ok, ja to poštujem, ali terajte se - napisao je Nejmar.

Foto: instagram.com/printscreen

Slično razmišlja i Markinjoš, nakon što je poznati novinar Fabiola Andrade najavio da će navijati za Argentinu baš zbog Mesija.

- Teško je. Vidimo Brazilce, mnoge ljude koji rade u medijima koji su otvoreno protiv nas, koji ne navijaju za brazilsku reprezentaciju i koji nemaju zadovoljstvo i ne ponose se da nas gledaju i da nam pružaju podršku - rekao je fudbaler Pari Sen Žermena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading