(VIDEO) BRESKVICA BEZ TRUNKE ŠMINKE UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: "AKCIJA" nasred ulice, Vojažova bivša pomahnitalo se nabacivala NJEMU!

Autor:

Zabava

09.07.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak koji dokazuje sve.

Foto: tiktok.com/printscreen
Breskvica sa novim dečkom

Bivši ljubavni partneri Anđela i Mihajlo poznatiji kao Breskvica i Vojaž danima su u žiži javnosti zbog njihovih novih pesama, koje su objavljene istog dana.

Iako mnogi komentarišu da je to samo još jedan u nizu njihovog marketinškog trika, mnogi njihovi fanovi ne veruju u njihov raskid, međutim, sada je definitivno isplivao dokaz koji govori crno na belo da je među njima definitivno gotovo.

Foto: tiktok.com/printscreen
Breskvica

Naime, na popularnoj društvenoj mreži TikTok isplivao je video snimak da kom se vidi da Breskvica stoji pored misterioznog momka, krupnog, koji sve vreme stoji pored nje. Ono što je sve iznenadilo jeste trenutak kada je Breskvica zaskočila zgodnog momka i obasipala ga vrelim poljupcima.

Podsetimo, publika je Vojaža i Breskvicu upoznala kao najidealniji ljubavni par, a kada je došlo do raskida, mnogi su komentarisali da je ona njega prevarila sa popularnim reperom, o čemu ona još uvek nije spremna da govori, a za to vreme, bez ustručavanja nasred ulice se ljubi sa novim dečkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading