(VIDEO) SVI SU ČEKALI NJEGOV KOMENTAR! Vojaž se obrusio na pesmu bivše devojke: Njeni detalji nisu tačni!

Autor:

Zabava

08.07.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: Printscreen
Breskvica i Vojaž

Otkad su se pojavili na sceni, Mihajlo Veruović Vojaž Anđela Ignjatović Breskvica, dospeli su u centar zbivanja, a njihov raskid i dalje je aktuelna tema.

Breskvica je objavila pesmu "Srećan put" (Bon Vojaž), u kojoj je kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa je u toku prethodne noći upalio "lajv" na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke:

RepublikaFoto: Printscreen
Vojaž

- Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao naprimer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... to je marketinški trik misli, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni - poručio je Vojaž, prenosi Kurir.

Podsetimo, Breskvica je nedavno za medije prvi put progovorila o pesmi i raskidu:

BONUS VIDEO:

"KRALJICA SAM PROMAŠENIH KOMBINACIJA I DOGAĐAJA": Sofija Rajović progovorila o javnim događajima!

- Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u prethodnih par meseci. Stavljena je tačka na našu vezu. Sve koje interesuje o tome, mogu da poslušaju u pesmi o čemu se radi. Nisam se pojavljivala nigde, bila sam aktivna samo na Instagramu. Nisam davala izjave i intervjue. Nikad mi nije bio problem da se nosim sa komentarima, sve me zanima, ali me nikad nije diralo. Nije mi bilo teško da se nosim sa tim - kaže između ostalog Breskvica.

RepublikaFoto: instagram.com
Vojaž i Breskvica

- Laži su mi samo smešne, koliko su ljudi kreativni i maštoviti. Sve su laži, smešno mi je bilo i komšije su me spopadale da sam sa fudbalerom, oni mene obaveste o svemu... Sve je privatna stvar, publika ne treba da odlučuje ko je kriv, ja sam svoj deo priče ispričala u pesmi - dodaje Breskvica za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading