(FOTO) CEREMONIJA OTVARANJA EXITA UPRAVO POČELA: Najveći muzički SPEKTAKL na Balkanu priredio je SLASNU POSLASTICU!

Autor: Anđelija Grujić

Zabava

09.07.2021

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prvom danu festivala nastupaće VELIKE muzičke zvezde!

Foto: ST/Nemanja Pančić
Otvaranje Exit-a 2021.

Exit festival proslavlja 20. godina svog postojanja. Ovu godišnjicu najveći festival na Balkanu nije mogao da obeleži na pravi način prošle godine zbog pandemije korona virusa.

Nulti Exit održan je 2000. godine, dok je prvi održan naredne godine. Ovaj bitan datum organizacija festivala rešila je da proslavi na spektakularan način. 

Foto: ST/Nemanja Pančić
Otvoren Exit

Ceremonija otvaranja otpočela je u pola 1 noću, na glavnoj sceni festivala, a pre nje na toj sceni je nastupala popularna grupa "Hladno pivo". Odmah posle ceremonije, svoje hitove puštaće nam jedan od najvećih di-džejeva današnjice, DJ Snake.

Posebna poslastica koja je spremna za danas su velika imena iz srpske i svetske muzičke scene poput: pevačice Senidah, Marka Luisa, sina jedne od najvećih muzičkih legendi balkana, Sajsi MC; dok ćemo narednih dana imati priliku da uživo čujemo i Dejvi Getu, "Lajbah", "Van Goga" i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading