ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA SRBIJU i GLUMU: Zvezda "Montevidea" NAKON BURNOG RAZVODA SE VRATILA, a evo kako IZGLEDA!

Autor:

Zabava

07.07.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ljubavi napustila glumu i Srbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/danina12
Tekst potpisa

Prelepa srpska glumica Danina Jeftić privukla je veliku pažnju u filmu "Montevideo" gde je igrala Rosu, ali nakon toga i manjom ulogom u seriji "Budva na pjenu od mora".

Iako je ostvarila veliki uspeh u svetu glume, ona je iznenada rešila je da se u potpunosti povuče i posveti se porodici i sinu Maksimu kojeg je rodila u braku sa deset godina starijim producentom Aleksandrom Kukanjcem.

Par se upoznao 2012. godine, a 2013. postali su roditelji. Kad je beba imala osam meseci spakovali su kofere i odselili se u Australiju o čemu je nedavno otvoreno govorila.

- Svesno sam napravila pauzu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture - ispričala je nedavno Danina.

Ipak, 2016. godine je usledio buran razvod, a glumica se iz Australije, gde je živela sa porodicom, vratila kod roditelja u Beograd gde i danas živi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading