DELIJE U TRANSU: Stigla im fantastična vest sa priprema

Autor:

Sport

07.07.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u četvrtak igra poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Austriji.

RepublikaFoto: Facebook.com/FK Crvena zvezda
Delije

Protivnik će biti Šturm, a očekivanja pred meč izneo je Slavoljub Srnić.

- Prioritet je da svi ostanemo zdravi i da ne bude povreda, što je i suština priprema. A nadam se da ćemo nastaviti i sa rezultatima koje smo do sada postizali – rekao je Srnić.

Krilni fudbaler crveno-belih je naglasio da rezultati nisu bitni sami po sebi, već više na planu samopouzdanja.

- Nije toliko važno ukupno gledano, nego je bitno više zbog samopouzdanja igrača. Radimo na tome iz utakmice u utakmicu. Efikasni smo i ubedljivi, pogotovo u mečevima protiv GAK-a i Arđeša. Treniramo vredno i verujem da će se to videti i na susretu sa Šturmom.

Foto: FK Crvena zvezda
Slavoljub Srnić

Srnić je kazao da je uveren da će ekipa biti sprema za start sezone.

 - Ovo je deo priprema gde se dosta radi na fizičkoj spremi. Mislim da dosta kvalitetno radimo, što je i Mister naglasio. Ubeđen sam da ćemo biti spremni za početak sezone.

Šapčanin je istakao da svi u ekipi željno iščekuju povratak navijača na tribine, a tom prilikom je bacio navijače u trans najavom da će Zvezda biti još bolja.

- Svi jedva čekamo povratak navijača na stadion. Zbog čitave situacije sa koronom i pauze, mislim da će se narod odazvati u velikom broju. Pozivam ih da dođu i da nas podrže i da gledaju još bolju Zvezdu u narednom periodu – podvukao je Srnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading