JOVANI JEREMIĆ POLITIČKI MOĆNIK PREKINUO UŽIVANJE U BUDVI: Njegov poziv joj je poremetio sve planove, NAKON OVOG NEOČEKIVANOG POTEZA NASTAO JE HAOS!

Autor: Republika

Zabava

07.07.2021

09:00

Prekinuo joj uživanje u Budvi!

ST/Petar Divac
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić odlučila je da se dobro odmori, ali joj je uživanje u Budvi nakratko prekinuo poziv koji nije mogla da odbije.

U trenutku kada se voditeljka fotografisala, primila je poziv koji ju je uzmemirio, a potom smo saznali da ju je kontaktirao poznati politicar:

– Baš je odlučila da uživa sa ćerkicom, ali je poznati političar zvao i to ju je baš poremetilo. Čuo je da je u Budvi i zvao je da izglade neki nesporazum koji je nastao pre nekoliko godina. Jovana je baš u dilemi šta da radi. Trudila se da ne privlači pažnju previše, ali nakon ovog poziva nastao je haos, nije očekivala ovaj poziv – ispričala je za Alo! drugarica Jovane Jeremić.

Jovana je u više navrata pričala kako su je dosta puta startovali politički moćnici, ali nikada zbog svoje bezbednosti nije otkrivala imena dotičnih političara koji su joj nudili pozicije u zamenu za razne usluge.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO KRISTIJAN I KRISTINA: Vodili smo ljubav 24 sata, možda uskoro dobijemo bebu!

 

Komentari (7)

Loading
Milan

07.07.2021 11:32

Osetio čovek laku ženu bez muža pa požurio?????

dsad

07.07.2021 11:43

Jovana dodji, posle si slobodna , u potpisu mocnik.

Filip

07.07.2021 15:04

Samo da vam poželim sve najbolje zbog svakodnevnih članaka o ovom pripadniku polusveta!