JOVANI JEREMIĆ POLITIČKI MOĆNIK PREKINUO UŽIVANJE U BUDVI: Njegov poziv joj je poremetio sve planove, NAKON OVOG NEOČEKIVANOG POTEZA NASTAO JE HAOS!

Autor:

Zabava

07.07.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinuo joj uživanje u Budvi!

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić odlučila je da se dobro odmori, ali joj je uživanje u Budvi nakratko prekinuo poziv koji nije mogla da odbije.

U trenutku kada se voditeljka fotografisala, primila je poziv koji ju je uzmemirio, a potom smo saznali da ju je kontaktirao poznati politicar:

– Baš je odlučila da uživa sa ćerkicom, ali je poznati političar zvao i to ju je baš poremetilo. Čuo je da je u Budvi i zvao je da izglade neki nesporazum koji je nastao pre nekoliko godina. Jovana je baš u dilemi šta da radi. Trudila se da ne privlači pažnju previše, ali nakon ovog poziva nastao je haos, nije očekivala ovaj poziv – ispričala je za Alo! drugarica Jovane Jeremić.

Jovana je u više navrata pričala kako su je dosta puta startovali politički moćnici, ali nikada zbog svoje bezbednosti nije otkrivala imena dotičnih političara koji su joj nudili pozicije u zamenu za razne usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO KRISTIJAN I KRISTINA: Vodili smo ljubav 24 sata, možda uskoro dobijemo bebu!

 

Komentari (7)

Loading
Vlada

07.07.2021 08:19

Maknite vise tog retarda sa portala....

Odgovori 19 0
Milan

07.07.2021 09:32

Osetio čovek laku ženu bez muža pa požurio?????

Odgovori 11 0
dsad

07.07.2021 09:43

Jovana dodji, posle si slobodna , u potpisu mocnik.

Filip

07.07.2021 13:04

Samo da vam poželim sve najbolje zbog svakodnevnih članaka o ovom pripadniku polusveta!