(FOTO) IGOR VOLI PEVAČICE: Kojić i Severina definitivno su stavili tačku na svoj odnos, a čim je otpratio bivšu ženu, zapratio je NJU!

Autor: Republika

Zabava

06.07.2021

22:34

Igor Kojić i pevačica Severina definitivno su stavili tačku na svoj odnos, ali niko nije očekivao da će on postati opčinjen novom pevačicom, te čim je bivšu otpratio, zapratio je nju.

instagram.com/igorkojic
Igor Kojić

Bivši fudbaler Igor Kojić i njegova još uvek zakonita supruga Severina su izgleda definitivno stavili tačku na svoj odnos, pa ju je on nedavno otpratio sa Instagrama i rešio da krene dalje, prenosi Pink.rs.

Kako mediji saznaju, Igor je u poslednje vreme opčinjen mladom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog pesme, koju je navodnom posvetila svom bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

On je nakon što je otpratio Severinu sa Instagrama, odmah zapratio mladu pevačicu, a njemu se kako se priča, Breskvica toliko dopada, da joj navodno stalno odgovara na storije i udeljuje komplimente, međutim, ona ga čak ni ne prati na ovoj društvenoj mreži.

instagram.com/igorkojic

 

Komentari (0)

Loading