(FOTO) TRUDNA MIA BORISAVLJEVIĆ OTVORILA SPAVAĆU SOBU ZA BEBU: Pevačica nestrpljivo čeka svoju naslednicu, a evo kako izgleda krevetac i PRVE CIPELE!

Autor:

Zabava

06.07.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia nije mogla da odoli!

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic
Mia i Bojan

Poznata pevačica Mia Borisavljević će uskoro na svet doneti još jednu devojčicu, a kako se taj dan približio, ona je odlučila da pokaže da je sve spremno za taj trenutak.

Naime, Mia je u ljubavi sa kolegom i ljubavnim saputnikom Bojanom Grujićem ostala u drugom stanju po drugi put, što je na pevačicu i te kako pozitivno uticalo. Kao požrtvovana mama, pevačica je sve svoje vreme usmerila ka mirnoj i zdravoj trudnoći, a u svemu joj je pomagao Bojan.

Ona je na Instagramu podelila sa svojim praticoima kako izgleda krevetac za bebu. Roze krevetac, kao i svaki drugi detalj raznežio je mnoge pratioce Borisavljevićeve.

Mia se odlučila da bebin krevet, prve cipelice, igračke i posteljina budu u nijansama roze i bele, a kako će na svet doneti još jednu naslednicu, sigurno da će joj se ovo svideti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading