(VIDEO) IMAM SNIMLJENE PESME, A NIKO NEĆE DA MI SE JAVI: Milić otvoreno o sistemu pravljenja pesama, nude sve u paketu za basnoslovnu cifru, A NJEGA IGNORIŠU!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

06.07.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: Republika.rs
Milić

Roker i muzičar Milić Vukašinović spakovao je kofere i otišao u Sarajevo kako bi proveo vreme sa unucima, nakon svetske pandemije. Mi smo se sreli sa Milićem kako bi popričali, budući da se dugo vremena nije pojavljivao u medijima.

- Ja sam tek stigao, pa ću videti, došao sam na kratko, treba nešto da obavim. Nisam bio tokom pandemije, od početka pandemije nisam, a sad pošto se ublažila kao, da iskoristim pre nego što ova delta razvali i da posetim svoj grad - rekao je Milić.

RepublikaFoto: Republika.rs
Roker

- Dobro, to je muzika ova moderna, normalno, etno, tehno, i sada se sve vrti oko Jutjuba, koliko otvaranja ima. Više klasična muzika, kako smo je mi voleli, to ne postoji, naša muzika nije toliko za otvaranje na Jutjubu - govori muzičar, pa otkriva da li su ga neke kolege upitali za pomoć oko pesama:

- To sada drugačije ide, nekad je bilo da pevač sam hoće da čuje, ja sam snimio 5, 6 pesama u telefon, ali niko neće da mi se javi. Sada ima ekipa sa studijima, obećaju i kola, i ključeve i sve, i eto tako, to košta 20.000 evra.

RepublikaFoto: Republika.rs
Vukašinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading