KONAČNO OTKRIVENO KOJI PROGRAM ĆE VODITI JOVANA JEREMIĆ: Ovo niste ni najmanje očekivali od voditeljke, USLEDIO TOTALNI ŠOK OBRT!

Autor:

Zabava

06.07.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić ponovo šokirala javnost odlukom!

RepublikaFoto: instagram.com
Jovana Jeremić

Jedna od najkontroverznijih voditeljki sa naših prostora Jovana Jeremić, nakon odlaska sa televizije Hepi, odlučila je da se, prema njenim rečima, posveti porodici i ovo leto provede na Crnogorskom primorju.

Iako do sada nije želela da otkrije detalje budućeg poslovnog angažmana, ekipa štampanog izdanja Objektiva došla je do informacije da će se od septembra oprobati kao voditeljka pete sezone rijalitija ,,Zadruga”.

Ja sam profesionalac i žena biznismen. Svaki projekat koji je ekstremno gledan i dobro plaćen je izazov za mene. Moja srž je informativa i maher sam za jutarnji program u Srbiji, ali ne bi bilo ništa novo kod mene da me vidite u dva projekta.

To nekako i liči na mene, a i ja sam žena koja ruši predrasude u Srbiji, ustaljeno mišljenje da novinari koji se bave informativom moraju po difoltu da budu dosadni i frigidni. U svom poslu ja sam živa vatra – rekla je Jovana za štampano izdanje Objektiva.

BONUS VIDEO (OBRUKAO NAM JE PORODICU: Brutalan okršaj blizanaca NECE I PECE USRED EMISIJE, ZAVIO IH JE SVE U CRNO)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
nada22

06.07.2021 08:42

Dobro, za početak je "samo" VODITELJKA, ali bi bila odličan učesnik zadruge! Ima SVE kvalitete: RUŽNA, ali puna sebe, perfektne PRIRODNE osobine za rijaliti poput ovog, ponašanje je po ukusu Mitrovića, a i "narod traži" BAŠ TO!

Odgovori 10 1
Vlada

06.07.2021 09:30

Samo 2 projekta? Ma spremna je ona na mnoge projekte. Samo je pitajte.

Lala

06.07.2021 11:34

Ova lupa za sve pare !

Atlija Milorad

06.07.2021 11:51

Ajde djete jeremicka u cemu si to profesionalac ???